Annonce
Ugeavisen Odense

Harmonikasammenstød på Odins Bro: Køer smuttede ud fra hestetrailer og skabte kiggekø

Bilisters interesse i løbske køer var tirsdag eftermiddag formentligt årsagen til et færdselsuheld på Odins Bro. Foto: Michael Bager
Annonce

Odense: Det var formentlig en kiggekø på grund af løbske køer, der var årsag til et færdselsuheld på Odins Bro tirsdag eftermiddag ved 16-tiden. Det oplyser Fyns Politi i et uddrag fra døgnrapporten.

Først var en bilist stoppet op i den nordlige kørebane mod sydvest, fordi han ville hjælpe en anden trafikant, hvis køer var sluppet ud af en hestetrailer i den anden kørselsretning.

Bilisten aktiverede katastrofeblinket og gik over i den modsatte kørebane for at hjælpe med at drive køerne på rette vej.

I mellemtiden blev bilen med katastrofeblinket tændt dog påkørt af en mand, der kørte frem for grønt lys i krydset mellem Tromsøgade og Odins Bro. Manden så ifølge politiet ikke den første bilists køretøj.

Lige efter blev også den nyankomne mands bil påkørt bagfra af en tredje trafikant, der ikke kunne nå at bremse.

Den hjælpsomme bilist, der slog katastrofeblinket til, kunne selv køre fra stedet. Det samme kunne manden, der påkørte hans bil, mens den sidste trafikant i sammenstødet måtte tilkalde vejhjælp, fordi bilens køler var ødelagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Midtbyen får ny bottleshop

Annonce