Annonce
Ugeavisen Odense

HC Andersen og blomsterne

I forbindelse med de kommende to festivaler, Odense Blomsterfestival og HC Andersen-festivalen, skaber chokolademager Morten Aagaard fem særlige chokolader med blomstersmage. PR-foto
I forbindelse med Odense Blomsterfestival og HC Andersen-festivalen skaber chokolademager Morten Aagaard fem særlige chokolader med blomstersmag.
Annonce

I forbindelse med de kommende to festivaler, Odense Blomsterfestival og HC Andersen-festivalen, skaber chokolademager Morten Aagaard fem særlige chokolader med blomstersmag. Chokoladerne sælges i festivalperioderne hos Mortens Chokolade i Kongensgade 45, Odense, lyder det i en pressemeddelelse fra Mortens Chokolade.

Odenses gader og stræder kommer til at dufte af alverdens blomster i midten af august – men et enkelt sted kan man også smage på blomsternes forunderlige smage.

- Blomsternes unikke aroma er helt særlig og en virkelig spændende kombination med chokoladens smag. Hver enkelt blomst har noget, der gør den unik, og dette gælder også deres smag. Derfor bliver nogle af mine chokolader skabt i mørk chokolade, som tilfører en let bitterhed og en dunkel aroma, mens andre bliver skabt i hvid chokolade som kommer med en masse fylde og ikke mindst en fløde og vaniljeagtig smag, siger chokolademager Morten Aagaard.

Chokoladerne med blomstersmag bliver skabt til begge festivaler, da de to begivenheder har mange ting som er fælles – set fra et chokoladeperspektiv.

Annonce

Mange blomster i eventyrene

- Selvfølgelig er HC Andersens eventyr "Den Lille Idas Blomster" oplagt at bruge. Det passer også perfekt til blomsterfestivalen. Men rent faktisk kommer den store digter med masser af blomsterreferencer i sine eventyr. Så det var helt naturligt, at kæde de to festivaler sammen og skabe en kollektion af chokolade med blomster, siger Morten Aagaard.

De fem blomstersmage bliver roser, violer, jasmin, lavendel og hyldeblomster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce