Annonce
Ugeavisen Odense

Hent Det Fynske Dyrskue hjem i stuen

Med Koen og Hanen på væggen får man ifølge dyrskuechefen en oplevelse af at være tæt på dyrskuet. Privatfoto
Nu kan du investere i en julegave og bringe minder om dyrskuet helt ind i dit eget hjem.
Annonce

Odense: Som bekendt kom corona-virussen i vejen for årets udgave af Det Fynske Dyrskue, men for dem, der har savnet den oplevelse, er der råd.

Dyrskuechef, Sara Ekknud Windell, har på en kreativ måde sørget for at berige Odenses borgere med en ekstra gaveidé op til jul:

- Selvom Det Fynske Dyrskue ikke blev til noget i år, har vi sørget for, at du stadig kan komme helt tæt på dyrene. Ja, faktisk måske tættere end nogensinde. Du kan nemlig få dem helt hjem i stuen! De penge, du ville have brugt på billetter til Det Fynske Dyrskue, kan du bruge på at købe vores to nye dyreplakater, som vi håber, kan sprede smil hos både store og små dyre-elskere i hele landet. Hanen og koen er to af de dyr, vi selv allerbedst ka’ li’, så de skulle selvfølgelig være motivet, som pryder plakaterne – og vi håber, at du vil hjælpe os med at give dem alle et godt hjem, lyder det i en pressemeddelelse fra dyrskuechefen.

Ifølge Sarah Ekknud Windell er plakaterne perfekte som fødselsdagsgaver, julegaver, adventsgaver, bare-fordi gaver og mormor-er-den-bedste-gaver.

- Det er muuhligvis årets gave til børnene eller børnebørnene – ja, eller bare én, der er lige så glad for dyr, som vi er, lyder det videre i pressemeddelelsen. Som medlem af Jysk Fynske Mediers fordelsklub kan man købe plakaterne til en helt særlig pris. Og er man ikke medlem, er prisen stadig ikke alt for dyr.

Pris for medlemmer: 1 for 169 kr. inkl. fragt / 2 for 279 kr. inkl. Fragt. Ikke-medlemmer: 1 for 199 kr. inkl. fragt / 2 for 349 kr. inkl. Fragt.

- Når du køber en plakat, er du samtidig med til at støtte, at Det Fynske Dyrskue (forhåbentligt) bliver til noget igen næste år, da vi får overskuddet på det, så jeg håber, at der er en masse dyreglade børn, som vil have disse flotte plakater hængende, fortæller Sara Ekknud Windell.

Plakaterne er sat til salg netop nu, og kan købes her: https://bit.ly/3jxLe0e

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce