Annonce
Ugeavisen Odense

Heste: Horze udvider i Odense

Kristina Barslund Steensen, tv. er butikschef og her i gang med indretningen af butikken sammen med Line Vennekilde. Foto: Hasse Frimodt
Butikken Horze, der har alt til rytter og hest, oplever markant flere i butikken. Derfor er Horze Odense nu udvidet med ekstra 150 kvadratmeter på Ørbækvej 101.
Annonce

Horze Odense på Ørbækvej 101 har udvidet med 150 ekstra kvadratmeter. Butikschef Kristina Barslund Steensen fortæller, at man siden genåbningen efter corona har mærket en stor vækst og rigtig mange kunder har fundet vej til butikken.

- Vi har mærket en øget kundetilgang. Derfor har vi nu fået lagt yderligere 150 kvadratmeter til vores butik. 80 af de ekstra kvadratmeter er brugt på udvidelse af butikslokalet, hvilket kommer kunderne til gode, da vi nu kan præsentere flere varer. De resterende 70 kvadratmeter er lagerudvidelse, siger Kristina.

Kristina Barslund Steensen, tv. og Line Vennekilde i den nye afdeling, hvor Horze har fået 80 ekstra kvadratmeter salgslokale. Foto: Hasse Frimodt

Horze Odense er en del af Horze Danmark, som 10. december kan glæde sig over at få den eftertragtede Gazelle Pris.


Vi henvender os både til nybegynderen, der endnu ikke vil bruge en formue på udstyr til hest og rytter, men vi har også udstyr til den top professionelle rytter, der ønsker det bedste udstyr.

Kristina Barslund Steensen, Butikschef.


- Vi er da enormt stolte over, at butikken i Odense sammen med tre andre butikker i landet har gjort det så godt, at vi som samlet enhed har gjort os fortjent til at modtage Gazelle prisen, siger Kristina.

Horze Danmark åbnede i Odense for fem år siden. Butikken har fået succes med et koncept, hvor man har alt til hest og rytter i alle prisklasser.

- Vi henvender os både til nybegynderen, der endnu ikke vil bruge en formue på udstyr til hest og rytter, men vi har også udstyr til den top professionelle rytter, der ønsker det bedste udstyr, og er klar til at betale for det. F.eks. har vi ridehjelme fra 299 kr. og op til 10.000 kr., så der er noget for enhver, siger Kristina.

Kristina er også glad for at have fået muligheden for at få ekstra kvadratmeter i butikken, da man har mange kørestolsbrugere, der kommer og gør deres indkøb.

- Vi har en del faste kørestolsbrugere, som f.eks. går til ridefys, og nu har vi gjort det noget nemmere for dem at komme rundt i butikken, siger Kristina.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Dexter: Dire Straits Jam

Annonce