Annonce
Ugeavisen Odense

Hesteudstyr i Tornbjerg

Sofie Bergstedt Englund her fotograferet sammen med hesten Dejo ved åbent hus arrangentet hos EquiScout. Foto: Erik Kunddahl
Tidligere danmarksmester for unge iværksættere har åbnet hestudstyrsbutik i Odense
Annonce

I 2008 vandt Sofie Bergstedt Englund danmarksmesterskabet for unge iværksættere. Hun deltog i konkurrencen med en studiekammerat, hvor de havde lavet et virksomhedskoncept, der gik ud på at transportere unge mennesker til musikevents rundt om i Europa.

- Det var da stort at vinde titlen dengang, selvom det snart er mange år siden. Jeg har altid vidst, at jeg ville være selvstændig. Jeg er vokset op i en familie, hvor min far og farfar er selvstændige. Lidt sjovt er det faktisk, at min farfar opfandt tørrestativet og fik patent på det, siger Sofie.

Sofie har i seks år drevet egen virksomhed. Hun startede for seks år siden med at blive forhandler af et tysk hesteudstyrsmærke, som hedder TransHorse Sport. Mærket var forholdsvis nyt dengang, men Sofie kunne se et stort potentiale i det udstyr, TransHorse Sport laver. Sofie har igennem de sidste år solgt udstyret via webshop, men har nu indrettet butik og showroom på Blækhatten 33.

- TransHorse Sport blev startskuddet til EquiScout. TransHorse transporterer heste med fly og har i den forbindelse lavet de produkter, de syntes manglede på markedet. Dette er blandt andet lette aluminiumsprodukter, tasker, longegjorde, memory pads, bandager og underlag, siger Sofie.

Udover TransHorse Sport er EquiScout også forhandler af Makebe, Kingsley, Kep, Rebgrimen.dk, Equine LTS, Supreme plejemidler og Hale extensions.

- Det jeg forhandler i EquiScout er valgt, fordi det er super gode produkter. Jeg vil kun forhandle udstyr, jeg kan stå inde for, siger Sofie.

EquiScout

EquiScout

Blækhatten 33, 5220 Odense SØ

Hjemmeside: www.equiscout.dk

Facebook: EquiScout - Rideudstyr

Annonce

Vicky og hesten Dejo besøgte EquiScout

EquiScout har kun været åbent i få uger, og for at markere at butikken er startet, afholdt Sofie et åbent hus arrangement, hvor de mange fremmødte kunne få fornøjelsen af at se den nye flotte butik/showroom samt møde den kendte military rytter Vicky Mathiesen og hendes hest Dejo.

- Det var en kæmpe oplevelse at have Vicky og Dejo på besøg i butikken. Og ja, de var rent faktisk inde i butikken både rytter og hest, og det gik bare så godt. Det var en skøn dag, som jeg kan se tilbage på med stor glæde. Nu ser jeg så frem til at få gang i butikken samt webshoppen, siger Sofie Bergstedt Englund.

Hesten Dejo kom sammen med sin ejer, military rytter Vicky Mathiesen. Foto: Erik Kunddahl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce