Annonce
Ugeavisen Odense

Hittegods hitter på nettet: Politiets internetauktioner er en succes

Siden 12. maj har Lauritz.com's fynske afdeling stået for Fyns Politi's hittegodsauktioner, og ifølge Stina Tingkær har det været en succes for alle parter. Foto: Kurt Rasmussen
Siden 12. maj har Lauritz.com’s fynske afdeling styret Fyns Politi’s hittegodsauktioner, og det har afstedført en heftig budaktivitet i auktionshuset
Annonce

Odense: Efter en uge som auktionshus for hittegods og andre koster fra politiet, kan den fynske afdeling af Lauritz.com gøre status med tilfredshed.

- Det er gået forrygende, siger afdelingsleder, Stina Tingkær, og fremhæver den dyreste salgsvare, som er blevet indleveret af Fyns Politi indtil videre – en beslaglagt Volvo XC60 T8 Twain, som kun havde kørt 20.000 km.

- Vi satte startbeløbet til 500.000 kroner og regnede med, at den ville gå for omkring 570.000 kroner, men da hammeren faldt efter en uge på nettet, var beløbet kun på 540.000, siger Stina Tingkær, der mener, at køberen fik gjort en rigtig god handel.

- Vi fandt en sammenlignelig Volvo hos en bilforhandler, hvor den stod til 900.000 kroner, så det er et rigtig godt køb, siger hun.

Nu kan man byde, når man har tid, i stedet for at man som tidligere skulle møde op i et auktionshus og give sit bud på et fastlagt tidspunkt

Stina Tingkær.

Annonce

Kontinuerlige auktioner

Siden starten har der også været designervarer som Arne Jacobsens Svanen, Ægget og Syver-stole samt PH-lamper, foruden navne som Royal Copenhagen, Georg Jensen og Kay Bojsen at byde på.

- Vi er godt tilfredse, siger Stina Tingkær og hentyder til alle de varer fra politiets lager, der er kommet under hammeren.

- Det var helt fantastisk, som den første uge er gået, og der er rigtig mange varer, der er gået over vurderingen, lyder det fra afdelingslederen, som kan fortælle, at de næste auktioner med hittegods er klar.

Hun mener, at politiauktionerne i netversionen er kommet for at blive.

- Det er en succes både for os og for køberne. Varerne fra politiet vil blive lagt kontinuerligt på nettet til bortauktionering, så der hele tiden er noget under hammeren. Så nu kan man byde, når man har tid, i stedet for at man som tidligere skulle møde op i et auktionshus og give sit bud på et fastlagt tidspunkt, siger Stina Tingkær.

Den store Volvo XC60 T8 Twain gik for et hammerslag på 540.000 kroner. Foto: Kurt Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce