Annonce
Ugeavisen Odense

Hyldest til hverdagens helte: Gratis mad til politifolk, sygeplejersker og læger

Serdal Alici og Amir Chang står klar foran Pizza Delicato's stenovn, hvor også Sporty Pizza & Burger vil tilberede deres varer til "hverdagens Helte". Privatfoto
Sporty Pizza & Burger er sammen med Pizza Delicato blevet enige om, at politiet, sygeplejersker og læger skal have adgang til gratis mad.
Annonce

Benediktsgade: I denne corona-tid behøver politifolk og sygeplejersker og læger ikke bekymre sig om at tilberede mad. De skal blot tage imod et gratis tilbud fra Sporty Pizza & Burger og Pizza Delicato og få leveret det varme måltid uden beregning.

- Vi har masser af råvarer i overskud, så derfor vil vi gerne give gratis mad til dem, vi kalder hverdagens helte, siger Serdal Alici fra Pizza Delicato.

Sammen med Sporty Pizza & Burger har han indgået et samarbejde, hvor ”heltene” enten kan afhente maden eller få den leveret under mottoet: ”Lad os sammen passe på dem, der passer på os”.

- Hvis de vil have den leveret, skal de bestille gennem Sporty, og hvis de vil hente maden på vej hjem eller til arbejde, så skal de bestille den hos Delicato, men det er vigtigt, at de ringer i forvejen, siger Serdal Alici, der håber, at de mange ansatte hos politiet og hos OUH ikke ringer samtidigt.

- Vi tager imod bestillinger fra kl. 14 til 21, og vi vil levere det, vi kan, men hvis der er alt for mange, der bestiller, må vi jo fortælle, at vi ikke kan følge med, siger han og forklarer, at ordningen vil være gældende indtil 1. april.

Vi har masser af råvarer i overskud, så derfor vil vi gerne give gratis mad til dem, vi kalder hverdagens helte

Serdal Alici

Annonce

Kontakt

www.pizzadelicato.dk: Tlf: 24988500 (afhentning på Benediktsgade 44, Odense C.)

www.sportypizza.dk: Tlf: 31175853

Bemærk: -Hospitals id skal vises ved afhentning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce