Annonce
112

Igen indbrud på p-plads: Fem biler tømt for gaver, tasker og computere

Tag dine værdigenstande med dig, hvis du parkerer en bil ved Rosengårdcentret. Det er centrets eget råd til kunderne på grund af gentagne indbrud i biler ved indkøbscentret. Arkivfoto: Michael Bager.
Der har igen været indbrud i biler parkeret ved Rosengårdcentret. I alle tilfælde er der tale om mindre biler, hvor en tyv er kommet ind ved at ødelægge en lås eller knuse en rude.
Annonce

Odense: Fire bærbare computere og to telefoner er en del af udbyttet, som en eller flere tyve har fået med sig efter at være brudt ind i fem biler ved Rosengårdcentret. Indbruddene er sket mellem tirsdag formiddag og onsdag eftermiddag, oplyser Fyns Politi.

To af bilerne har ifølge anmeldelserne været parkeret ved centret fra tirsdag til onsdag, mens indbruddene i de øvrige biler er sket onsdag mellem klokken 12 og 17.30.

Rosengårdcentret har længe opfordret kunderne til at tage alle værdigenstande med fra parkerede biler. Centrets vagter overvåger ikke parkeringsområdet, som samlet fylder mere end fem hektar, og de seneste anmeldelser til politiet vidner om, at det ikke nødvendigvis stopper tyven, at man lægger tasker og værdigenstande ude af syne i bagagerummet eller handskerummet.

Annonce

Tyv kom ind i bagagerum fra bagsædet

Onsdag eftermiddag opdagede ejeren af en Chevrolet Spark, at bilens højre fordør var blevet brudt op ved låsen. Inde i bilen var tyven trængt ind i bagagerummet og havde taget en skoletaske med bærbar Asus-computer, oplader og skolebøger.

En time senere kom ejeren af en Suzuki Ignis tilbage til nogenlunde samme irriterende syn: Låsen i døren ved førersædet var blevet ødelagt, og ruden i døren bagved var blevet knust. Ved at åbne splitbagsædet kunne tyven nå ind i bilens bagagerum og derfra tage en pose med gaver, et net med blandt andet en Macbook Air og en taske med en bærbar Huawei-computer og skolebøger.

Annonce

Ødelagte låse og knuste ruder

Da havde tre bilejere allerede konstateret, at deres biler skulle til reparation på grund af indbrud. Onsdag morgen fandet ejeren af en Skoda Fabia bilens bagrude og en siderude i en af bagdørene knust. Tyven havde taget to tasker af mærket Eagle Creek fra bagagerummet - i taskerne lå der tøj, puder og tæpper.

Onsdag formiddag opdagede ejeren af en Volkswagen Up, at den forreste siderude ved førersædet var blevet knust, og bilen, inklusiv handskerummet, var blevet gennemrodet. Tyven havde blandt andet forsynet sig med et par Adidas sneakers.

Klokken 14.15 blev en Peugeot 107 parkeret ved Rosengårdcentret, og ejeren var tilbage ved bilen en halv time senere. Det var alt rigeligt for en tyv til at bryde låsen i en af dørene op og forsyne sig med en taske, der blandt andet indeholdt en Macbook Air, en oplader og skolebøger. Væk var også to Iphone 8.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce