Annonce
Ugeavisen Odense

Ikke mere Botex: Nu hedder butikken GardinHuset

GardinHuset er beliggende på Bondovej 6. Pressefoto
I femten år har butikken på Bondovej 6 heddet Botex, nu hedder den i fremtiden GardinHuset.

Ved årsskiftet skiftede Botex på Bondovej 6 navn til GardinHuset. Butikken ejes af søskendeparret Helle Stuhr Frederiksen og Steen Stuhr.

Helle Stuhr Frederiksen, indehaver. Pressefoto

- Det var vores forældre Lillian og Frede Pedersen, som i 1960 grundlagde Gardinmontøren. Dengang med fokus på specialdesignede gardinløsninger til institutioner og erhvervskunder, siger Helle, som selv blev en del af virksomheden for 27 år siden.


Vi følte os låst af kun at kunne forhandle bestemte produkter og trådte derfor ud af samarbejdet indenfor Botex

Helle Stuhr Frederiksen, indehaver


Helle og Steen driver nu sammen Gardingruppen, som består af tre brands, der favner hver sit koncept, og som supplerer hinanden, så man står stærkere på markedet for boligindretning.

De tre brands er:
Gardinmontøren, der forhandler gardiner og solafskærmning til det offentlige og erhverv.
GardinHuset, der forhandler gardiner og solafskærmning til private.
House of home, der forhandler tekstiler og brugskunst til boligen.

GardinHuset er forhandler af Luraflex. Pressefoto

- Vi var i 15 år en del af Botex kæden, som er en frivillig indkøbskæde. Men tiderne har ændret sig i takt med, at vi som virksomhed er blevet større gennem de 15 år. Vi følte os låst af kun at kunne forhandle bestemte produkter og trådte derfor ud af samarbejdet indenfor Botex, siger Helle.

Nu står det Helle og Steen frit for, hvilke danske og udenlandske producenter de vil benytte sig af og med egen systue på Bondovej i Odense har de en unik mulighed for at handle hurtigt og kunne levere indenfor kort tid til kunderne.

- Vi er stolte over at bevarer danske arbejdspladser, og så har vi vores eget montørkorps bestående af danske montører. Vores produkter er primært dansk producerede og certificerede. Vi tænker på miljøet og vores producenter har alle fokus på en energibesparende produktion, som tilgodeser etik og miljøteknik. En del af vores tekstilkollektioner er af genanvendt polyester, genbrugt aluminium og bortkastede plastikflasker. Vi forhandler også bæredygtig solafskærmning, som er med til at reducere energiforbruget i enhver bolig, siger Helle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce