Annonce
Ugeavisen Odense

Indbrud i huse og garager

Hverken cykler, privatpersoner, huse eller garager kunne mandag sige sig fri for at få uønsket opmærksomhed fra tyveknægte. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Tyveknægtene havde travlt i Odense mandag. I Skt. Jørgens Gade i Odense centrum havde en tyv set sit snit til at gå ind via et åbenstående vindue. Boligens beboer var hjemme, men det forhindrede ikke tyven i at stikke af med blandt andet smykker og ure.

Også en villa på Vossevangen i Odense S fik stjålet smykker og en soundboks. På Søkildevej blev et vindue opbrudt, men tyven eller tyvene fik intet med sig herfra.

Det var dog ikke kun privathjem, tyvene gik på rov i. Også flere garager og udehuse fik ubudne gæster. En garageport på Nørrebjerg Runddel blev opbrudt, og fra garagen blev stjålet en rød Aprilia Sonic scooter, årgang 2006 og en benzindunk med indhold.

På Sanderumvej blev en hængelås til en lukket gård opbrudt, og her blev stjålet en plæneklipper, fire havkajakker, tre kanoer med pagajer og redningsveste.

Heller ikke privatpersoner eller cykler undslap tyvenes opmærksomhed. I Benediktsgade blev en patruljevogn klokken 11.55 vinket ind til siden af en buschauffør, som oplyste, at en mand var ved at stjæle en cykel ud for Benediktsgade nummer otte. Patruljen opsøgte manden, som udstyret med en boltsaks var i færd med at klippe en kædelås over på en el-cykel. Det er manden nu sigtet for.

På Ørbækvej fik en person fra sin jakkelomme stjålet sin pung, og dankortet blev efterfølgende misbrugt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce