Annonce
112

Indbrud i sparekasse i nat: Mand blev tilbageholdt af vægter

En 64-årig mand fra Odense blev natten til onsdag anholdt og sigtet for indbrud i Sparekassen Fyns filial i Næsby. Manden har nægtet at have begået indbruddet. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM.
Det er indtil videre ikke lykkedes politiet at få en forklaring på et indbrud fra den mistænkte mand, som var i besiddelse af en stjålet vase med en plante.
Annonce

Næsby: Onsdag formiddag sidder en 64-årig mand fra Odense fortsat anholdt, efter han ved totiden natten til onsdag blev tilbageholdt af en vægter fra Securitas.

Vægteren var kørt til Sparekassen Fyn på Bogensevej i Næsby, hvor en alarm var blevet udløst, og her fandt han den 64-årige mand. Manden var dog ikke på vej væk med penge fra sparekassen.

- Han havde stjålet en grøn plante i en orange vase, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Henrik Krøjgaard.

Politiet undersøgte stedet og fandt mærker fra indbrud og værktøj, som kunne have været brugt til at bryde ind, men den 64-årige har ifølge vagtchefens oplysninger kategorisk nægtet, at han skulle være brudt ind i sparekassen.

- Vi er ved at undersøge, om der er flere sager, der skal køres sammen, og om han eventuelt skal fremstilles i grundlovsforhør, siger vagtchef Henrik Krøjgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce