Indisk, burger og tacos i ét - nyt takeaway-koncept får sin danske debut i Odense: - I 2023 er målet at være til stede i fem lande
Et helt nyt takeaway-koncept skal give odenseanerne flere valgmuligheder og en hurtigere levering. Bag konceptet ligger et stort teknologisk system. – Det er banebrydende, lyder det fra Susan Nørgaard fra Tanken 16, som har investeret i den nye virksomhed.
Copy link address
Christina Jacobsen chrja@fyens.dk
Annonce
Teknologien bag det nye koncept er, ifølge Susan Nørgaard, banebrydende. PR-foto: Emil Baun
Navnet Noahs opstod, fordi en af partnernes datter legede rundt på gulvet med Noahs Ark. – Det var lige dét. Hvad er det, vi laver? Vi samler nationaliteter og forskellige madkoncepter, og vi vil gerne have så mange sjove mennesker med ombord som overhovedet muligt, for vi er en stor båd, som sejler, og her kun plads til alle, forklarer Carl Simonsson. PR-foto: Emil Baun
Ifølge Carl Simonsson åbner Noahs også muligheder for mennesker, som hverken er fødevare- eller kokkeuddannet. - Alle kan komme ind og i løbet af tre måneder lære at drive et Noahs-køkken og få et indblik i den nye restaurationsbranche, siger han. PR-foto: Emil Baun