Annonce
Ugeavisen Odense

Instafilm: Torben Iversen spiller seriemorder

Torben Iversen spiller Hr. Mordensen i filmen Instafilm lagde på deres facebook side omkring Halloween. Pressefoto
Torben Iversen, kendt som H.C. Andersen, spiller seriemorderen Hr. Mordensen i en kortfilm lavet af Instafilm, der skal vise hvor langt de vil gå for deres kunder.
Annonce

Instafilm, der i dag er beliggende på Havnegade 32, blev i 2016 etableret af Jesper Quistgaard og Abbi Moreno. Sammen har de to formået at opbygge en virksomhed, der nu beskæftiger 21 medarbejdere indenfor fortrinsvis filmproduktion for kunder til benyttelse på sociale medier og hjemmesider.

Abbi Moreno, tv. og Jesper Quistgaard er indehavere af Instafilm. Pressefoto

- En Instafilm inkluderer en professionel filmskaber, der rykker ud til f.eks. virksomheder og filmer i én time. Når optagelserne er færdige, sørger vi for at klippe et ‘first cut’. Efterfølgende får du og dine kollegaer feedback-runder, hvor I har mulighed for at komme med rettelser. Vi klipper derefter projektet færdigt, og så har virksomheden en køreklar film, siger Jesper Quistgaard.


Vi ville gerne lave en sketch til Halloween, fordi man får lov at lave nogle vilde, makabre ting og muligheden for at vise vores filmiske evner frem på en anden måde

Jesper Quistgaard


På facebooksiden Instafilm kan man se, hvor langt virksomheden vil gå for deres kunder. I filmen, der er på knap 6 minutter, møder man medarbejderen Timo Dziallas, som bliver booket til en noget anderledes opgave den 31. oktober.

- Halloween var noget anderledes for alle i år, men Timo’s var vildere end de fleste. Han bliver kontaktet af seriemorderen Hr. Mordensen, Sigurd Mordensen, som bliver spillet af Torben Iversen, kendt af de fleste som manden, der optræder som H. C. Andersen i de sidste mange år med H. C. Andersen Paraden, siger Jesper Quistgaard.

- Vi vil ikke røbe alt for meget om filmen, da den skal ses, men den viser på en humoristisk vis, hvor langt vi er parate til at gå for vores kunder, måske lidt for langt. Vi ville gerne lave en sketch til Halloween, fordi man får lov at lave nogle vilde, makabre ting og muligheden for at vise vores filmiske evner frem på en anden måde, siger Jesper.

Gys og sjov er en del af kortfilmen om seriemorderen Hr. Mordensen fra Instafilm. Pressefoto

Instafilm startede med Jespers idé om film på abonnement, og det skulle være nemt for kunden at bestille film til en fair pris.

- Efterhånden som vi har udviklet os, så er vi blevet knivskarpe til SoMe-film og brandingfilm, hvor mennesket er i centrum. Det har vi fået stor succes med. Vores kunder plejer at sige, at vi er gode lyttere, nemme at arbejde sammen med, dygtige til ærlig historiefortælling, og vi er kreative og sjove. Og det er vi stolte af, siger Jesper Quistgaard.

Jesper Quistgaard startede Instafilm med en ambition om at det skulle være nemt for kunden at bestille film til en fair pris. Pressefoto

Instafilm producere nu omkring 1000 film om året, og for et par år siden flyttede man i lokalerne på Havnegade 32. Her har man på to år brækket vægge ned af flere omgange, fordi virksomheden vokser og vokser.

Link til filmen: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2673395072909618&id=1626617144254088

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Dexter: Dire Straits Jam

Annonce