Annonce
Ugeavisen Odense

Iskold nyhed: Ny isbutik i Odense C har fokus på sund is

Agnieszka og Marcin Wlodarczyk har åbnet Gooodis i Vestergade 91. Foto: Hasse Frimodt
Søskendepar fra Polen har åbnet isbutik i Odense C. Her er der fokus på at lave sund is, lavet af frisk mælk fra sydfynske køer.

Odense har fået en ny isbutik. Det er søskendeparret Agnieszka og Marcin Wlodarczyk, som i Vestergade 91 har åbnet Gooodis. Agnieszka, der til dagligt arbejder ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på SDU, har lokket lillebror Marcin op til Danmark og Odense.

- Jeg har boet her i ni år og holder meget af Danmark og Odense. Min lillebror Marcin driver i Polen en virksomhed med salg af franske macarons, men heldigvis var han til at lokke herop, så vi sammen kunne åbne Gooodis, siger Agnieszka.

Isen er med ægte frugtstykker, her benyttes der ingen smags eller tilsætningsstoffer, siger Agnieszka. Privatfoto

Hos Gooodis er konceptet is. Men det skal være lækkert og sund is, der laves uden skadelige tilsætnings og smagsstoffer.

Annonce


Den is vi sælger skal være en is, som jeg har lyst til at servere for mit eget barn. Så det skal være friskt, lækkert og uden tilsætnings- og smagsstoffer.

Agnieszka Wlodarczyk, medejer af Gooodis


- Vi fokuserer på kvalitet, naturlige produkter og lokale leverandører. Vi skaber smagene selv. Mælken får vi frisk leveret fra en fynsk gård. I butikken hænger der billeder af de køer, der leverer mælken. Når vi laver frugtis, er det med rigtig frugt og ingen smagsstoffer. F.eks har vi også øl is, som er lavet på Albanis Odense Classic og med 2,7 % alkohol, siger Agnieszka.

Mælken kommer fra disse køer på den sydfynske gård Van der Veen. Privatfoto

Lørdag den 8. maj markeres åbningen af Gooodis. Den dag vil der være balloner til børnene og forskellige is tilbud.

- Vi forventer i fremtiden at have omkring 12 forskellige isvarianter. Vi vil f.eks. også have sorbet is på menukortet. Vores sorbet is er lavet af 50 % frugt, vand og sukker. Den is vi sælger skal være en is, som jeg har lyst til at servere for mit eget barn. Så det skal være friskt, lækkert og uden tilsætningsstoffer, siger Agnieszka.

Fakta Gooodis

Vestergade 91, 5000 Odense C

Åbent: Alle ugens dage kl. 11-21

Is priser hos Gooodis

1 kugle: 29 kr.

2 kugler: 39

kr. 3 kugler 49 kr.

Herefter 9 kr. pr. ekstra kugle.

Følg Vestergades nye isbutik på sociale medier som Instagram og facebook

Instagram: Gooodis.dk
Facebook: Gooodis

- Vi tilbyder selvfølgelig også salg af is ud af huset. Her har vi isbokse fra 0,7 liter og op til 12 liter. Og så overvejer vi lige nu, om vi på sigt skal forhandle min brors lækre, franske macarons. Men det bliver nok først engang i efteråret/vinter, siger Agnieszka.

Gooodis er åbnet i Vestergade 91. Butikken har åbent alle ugens dage kl. 11-21. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce