Annonce
Ugeavisen Odense

Jagtsæson under åben himmel: Gratis Drive-in Bio i Odense

Også du kan komme med til gratis film under åben himmel. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Odense: Trods gigantiske udfordringer under Corona-epidemien og voldsomme omvæltninger for hver enkel borger, har vi stået sammen og vist hvad det vil sige at være dansker. Vi har været ansvarsbevidste, sprittet hænder og holdt afstand - og det skal vi fortsat.

Men når dagene bliver lysere, bøgen springer ud og solen skinner, begynder vi at længes efter at kunne komme ud og være sammen med andre mennesker om fælles oplevelser.

Derfor inviterer Sydbank, Ugeavisen Odense og Skala FM til gratis Drive-in Bio i Odense. Her sidder man trygt og godt i sin egen bil, mens man bliver underholdt med en god film på det store lærred.

Vi viser filmen ”Jagtsæson” med Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo i hovedrollerne, så der er dømt god underholdning, der får smilet frem og som skaber en hyggelig stemning.

Der er gratis adgang, men begrænset plads. For at få del i de gratis billetter, skal man lytte med på Skala FM eller tjekke Skala FMs Facebook side.

Det er ikke muligt at købe mad og drikke på pladsen, så det er god idé i stedet at støtte de lokale handlende, og selv medbringe forsyninger til hygge i bilen.

Sydbank, Ugeavisen Odense og Skala FM afholder gratis Drive-in Bio tirsdag d. 12. maj ved Rosengårdcentret, Ørbækvej 75 i Odense. Tidspunkt og andre praktiske forhold findes på www.skala.fm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Ugeavisen Odense

Lux Light klar til fremtiden

Annonce