Annonce
Ugeavisen Odense

Jazz med indiske farver

Saxofonisten, komponisten og dirigenten Lars Møller kan oleves PåTaget fredag den 18. september. Foto: Stephen Freiheit
Det er en af jazzens sværvægterne, som fredag den 18. september gæster spillestedet PåTaget.

Tenorsaxofonisten, komponisten og dirigenten Lars Møller regnes for en af de førende skikkelser, ikke bare i den danske, men også i den internationale jazzverden. Han har i en periode boet og spillet i New York, ligesom han har boet i Indien og studeret indisk musik.

Det kommer tydeligt til udtryk på hans nyeste udgivelse ”Indigo”, hvor han forener den farverige indisk/pakistanske musik og dens følelsesmæssige fordybelse og rytmiske strukturer med de dybe rødder fra den amerikanske jazz og den moderne jazztradition.

Lars Møller har en lang række udgivelser bag sig, og han har modtaget både danske og udenlandske musikpriser. I en årrække var han medlem af DR Big Band, og han har også været kunstnerisk leder i Aarhus Jazz Orchestra. Hans udgivelse ”ReWrite of Spring” med netop dette orkester blev af musikanmeldere, bl.a. i Weekendavisen, kaldt ”en milepæl i dansk jazz”.

Annonce

Ved sin optræden PåTaget akkompagneres Lars Møller af de internationalt anerkendte musikere Thor Madsen, guitar, Nils Davidsen, bas og Anders Mogensen, trommer. Koncerten er støttet af Odense Kommunes Musikpulje og Statens Kunstfond.

Dørene åbnes kl. 19, og koncertstart er en time senere. Billetprisen er 150 kr. og 125 kr. i forsalg. Studerende slipper med en 50’er.

https://paataget.billet.dk/order/gateway/13263374

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce