Annonce
Ugeavisen Odense

- Jeg smadrer dit kranie: Kvindelig tyv gjorde sig til røver i Odense

Arkivfoto: Michael Bager.
Annonce

Odense: Det var indkøbsnettet, der afslørede hende. Personalet i Netto på Grønløkkevej i Odense tog sig sent onsdag aften af en kvinde, som fortalte, at hun var søgt væk fra sin kæreste, som havde slået hende.

Forretningens personale førte hende ind i et baglokale for at trøste hende og tilkaldte politiet, for at hun kunne indgive en anmeldelse om vold. Men kvinden lod sig ikke nøje med personalets hjælpsomhed, for da hun på et tidspunkt var ladt alene tilbage i forretningens baglokale, så hun sit snit til at tage en af de ansattes indkøbsnet, som medarbejderens telefon og et headset lå i.

Hun åbnede også en pakke køkkenruller og lagde tre af dem i indkøbsnettet, før hun gik ud i forretningen.

Medarbejderen, hvis indkøbsnet kvinden havde taget, opdagede, at hun var på vej ud af butikken med det, og konfronterede kvinden. Hun blev ifølge politiets oplysninger meget ophidset og truede medarbejderen med ordene "jeg smadrer dit kranie".

Dermed gjorde kvinden sig fortjent til en sigtelse for røveriforsøg. Det lykkedes dog den bestjålne og en kollega at få dæmpet hendes gemyt og afværget situationen, uden det udviklede sig til vold, fremgår det af politiets døgnrapport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce