Annonce
Ugeavisen Odense

Jobcenteret fyrede løs på Engen

Der bliver sigtet koncentreret efter laserlerduerne, mens de svæver forbi. Foto: Kurt Rasmussen
Sidste uge blev der taget skydevåben i brug, da Jobcenter Odense var i Fruens Bøge for at bygge hold
Annonce

Fruens Bøge: Teambuilding hedder det, når kolleger kaster sig over et fælles projekt, som de normalt ikke beskæftiger sig med. Og det var lige, hvad 20 ansatte fra Jobcenter Odense var beskæftiget med fredag 4. september, da 20 medarbejdere på skift greb fem rifler og skød løs på Engen.


Det ser lidt voldsomt ud, når vi står med fem kanoner hernede, men vi har aftalt fra starten af, at vi ikke skal pege på folk, der befinder sig ude på vejen

Asbjørn Groth


For de forbipasserende kunne det ved første øjekast være et skræmmende syn at se fem voksne personer skyde løs med hver sin riffel, men holdets ansvarlige havde taget sine forholdsregler.

- Det ligner jo nogle rigtige rifler, men det er laserlys vi skyder med, så det er helt ufarligt. Alle skal prøve at skyde. Det ser lidt voldsomt ud, når vi står med fem kanoner hernede, men vi har aftalt fra starten af, at vi ikke skal pege på folk, der befinder sig ude på vejen, siger afdelingsleder for jobkonsulenterne, Asbjørn Groth.

De 20 medarbejdere fra jobcentret er blevet instrueret i, ikke at vende riflerne ud mod gaden. Foto: Kurt Rasmussen
Annonce

Teambuilding med effekt

Selve teambuildingen synes at have sin virkning. Der bliver grint og joket på kryds og tværs, mens skydetalentet bliver afprøvet hos hver enkelt medarbejder. Og det på trods af, at der kun sjældent bliver udløst et bip og et point på den store pointtavle, der er placeret på græsset foran de skydeglade folk fra beskæftigelsesafdelingen.

Teknikken er styret af Kenneth Rix fra Team Battle, som er specialist i events som denne. Han kan forklare, at firmaet har gode erfaringer med den specielle skydesport.

Kenneth Rix står for teknikken og kan forsikre, at det overhovedet ikke er farligt. Foto: Kurt Rasmussen

- Vi tager ud og underholder folk med lidt skydning og får dem flyttet langt væk fra det, de laver til hverdag, og i dag har det været laserlerdueskydning. Det er overhovedet ikke farligt. Det eneste, der kommer ned fra luften, er den plasticfrisbee, som de har skudt efter med deres laserlys. Selv kvinderne kan håndtere det uden problemer, for der komme ikke nogen rekyl fra geværet. Det er altid noget, der giver sjov på læberne, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce