Annonce
Ugeavisen Odense

Jobskifte: Underdirektør i stor ejendomsmæglerkæde bliver selvstændig

Nicky Eckhardt indehaver af Ejendomsmægler Nicky Eckhardt på Platanvej 45, 5330 Odense M. Privatfoto
Nicky Eckhardt, har sagt sit gode job op hos EDC Poul Erik Bech, for i stedet at starte op som selvstændig ejendomsmægler.

Ejendomsmægler Nicky Eckhardt realiserede i efteråret 2020 en drøm, han har haft længe: At skabe et uafhængigt og selvstændigt ejendomsmæglerfirma i Odense. Som 30-årig tog Nicky beslutningen. Han ville være ejendomsmægler, koste hvad det ville.

- Jeg sad med familie og hus. Og for at det ikke skal være løgn også en Volvo. Og min bankmand sagde, det var verdens dårligste idé at sige mit job op for at starte op som ejendomsmægler-trainee til en meget dårligere løn, end den jeg havde. Men det var det, jeg ville. Så jeg sagde mit job op og ringede til min bankmand. Jeg fortalte ham, at jeg havde truffet mit valg. Jeg havde sagt mit job op for at blive trainee.


Det er da et sats, men jeg tænker det er satset værd, selv om nogen da vil tænke at det er en vild stilling at opsige

Nicky Eckhardt


Nicky har efterfølgende ikke fortrudt den beslutning et eneste sekund. Han har haft en flot karriere de seneste 10 år i landets største mæglerkæde. Sideløbende med arbejdet har Nicky de seneste tre år været medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Ejendomsmæglerforening. Han er netop blevet genvalgt til denne post i 2020.

- Jeg har været selvstændig igennem fem år som ejer af EDC Næsby, og tidligere har jeg arbejdet som underdirektør i EDC Poul Erik Bech. Det er jobbet som underdirektør, jeg har sagt op for i stedet at starte Ejendomsmæglerfirmaet Eckhardt, siger Nicky.

Nicky Eckhardt, portræt. Privatfoto

I jobbet hos EDC Poul Erik Bech savnede Nicky blandt andet kontakten med kunder.

- Virksomheden EDC Poul Erik Bech er utrolig spændende og i min optik også toppen af, hvad man kan nå i vores branche, jeg savnede dog at have den daglige kontakt med kunderne og få boligdrømmene til at ske. Det blev nok mere administrativt, end hvad jeg er bygget til, jeg vil gerne være ude blandt mennesker. Og jeg har jo tidligere med held og succes kastet mig ud i noget, der senere har gjort mig glad. Men ja, det er da et sats, men jeg tænker, det er satset værd, selv om nogen da vil tænke, at det er en vild stilling at opsige, siger Nicky.

Ejendomsmæglerfirmaet Eckhardt er ikke startet for at skulle være den største, men mere med et ønske om at kunne være nærværende for hussælgerne.

Fakta

Ejendomsmæglerfirmaet Nicky Eckhardt

Platanvej 45, 5230 Odense M

Hjemmeside: www.eeckhardt.dk.

Tlf: 23100402

- Den personlige kontakt med kunderne elsker jeg. Det er også den personlige kontakt samt den rette fokus på boligen, der skal sælges, som er altafgørende for at nå i mål med et vellykket salg. Som ejendomsmægler skal man skabe tryghed. Jeg føler, at jeg kan skabe den tryghed med min nye virksomhed, fordi alle fremvisninger, spørgsmål og detaljer håndteres personligt og professionelt af kun mig, siger Nicky.

Ejendomsmæglerfirmaet Eckhardt tilbyder salg af alle slags boliger. Intet er for stort eller småt.

- Jeg har igennem årene solgt huse, sommerhuse og lejligheder på hele Fyn, og jeg ved præcis, hvad der skal fremhæves for at finde den rette køber til boligen, uanset om det er en studielejlighed i Odense, en stor familievilla i forstæderne eller et sommerhus ved kysten, siger Nicky Eckhardt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce