Annonce
Ugeavisen Odense

Kære studerende - velkommen til Odense

Generator Festival, som bliver afholdt d. 5, 6. og 7. september, er én blandt mange festivaler og events, du kan finde information om på Odense Rundt. Foto: Odense Kommune
Som ny studerende i Odense kan det være svært at have overblik over, hvad der sker i byen, og hvordan du kommer fra A til Z. Odense Rundt og Studiebyen Odense er dine guides til byen. Her kan du finde alt fra spændende events til den bedste rute til din destination.
Annonce

Odense: Er du ny studerende i Odense, og er du i tvivl om, hvordan du kommer frem til dit nye uddannelsessted? Eller vil du bare have de bedste ruteangivelser i Odense? Så kan app’en og hjemmesiden Odense Rundt hjælpe dig på vej.

Odense Rundt er Odense Kommunes digitale guide, som giver overblik over ruter til og fra dit bestemmelsessted. Odense Rundt opdateres dagligt i forhold til vejarbejde o.l. og kan derfor altid give dig præcise ruteangivelser. Det er ligegyldigt, om du er på cykel, i bil eller til fods, så finder Odense Rundt den anbefalede rute til dig.

På Odense Rundt finder du også et tema til dig som studerende. Udover anbefalede ruter til dit uddannelsessted kan du finde inspiration og tips til hyggelige cafeer og mødesteder, du og din studiegruppe kan besøge. Få et overblik over byens boghandlere og antikvariater eller nogle af de mange seværdigheder, Odense byder på.

Odense Rundt

Odense Rundt viser den anbefalede rute på cykel, til fods og i bil, så du kommer hurtigst og lettest frem.

Facebook-siden Studiebyen Odense giver gode råd og tips om aktiviteter for studerende i Odense.

Du kan hente Odense Rundt i App Store eller Google Play ganske gratis. Fra din computer eller tablet kan du besøge www.odenserundt.dk

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Annonce

Opdag byen

Har du brug for at fordybe dig i dine studier – eller bare holde en lille pause fra de vante omgivelser – viser Odense Rundt også vej til steder med tid til fordybelse, byens mange parker og grønne områder og meget mere.

Tag fx et smut forbi Studenterhus Odense, hvor der i dagtimerne er mulighed for at fordybe sig i sine studier, og om aftenen mulighed for at opleve forskellige kulturelle tilbud som koncerter, standup eller foredrag.

Får du lyst til at udforske nogle af seværdighederne uden for bymidten, er mange af disse også at finde på Odense Rundt. Det kunne f.eks. være et pusterum i naturen ved Stige Ø, hvor der både er plads til motion, naturoplevelser og afslapning. Faciliteterne på øen tæller bl.a. OCR-bane, mountainbikespor, shelters og meget andet.

Facebook-siden Studiebyen Odense holder dig opdateret på byens liv og aktiviteter, alt fra keramik-workshops, byhaver og de over 70 festivaler, Odense byder på hvert år. Studiebyen Odense giver også konkrete råd om alt fra håndtering af eksamensangst til dine rettigheder som førstegangslejer – og er altid åben for input til emner, der er særligt vigtige for dig som studerende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce