Annonce
Ugeavisen Odense

Kærligheden fik Le til Odense

Le Phuong er indehaver af Tarup Nails & Spa på Rugårdsvej 196. Foto: Hasse Frimodt
Le Phuong kom til Danmark i 2013, nu har hun åbnet negleklinik i Tarup.
Annonce

Kærligheden fik i 2013 Le Phuong til at flytte til Danmark. Hun var i 2009 blevet gift med vietnamesiske Tam, som i 1975 kom til Danmark som bådflygtning. Tam har boet i Danmark siden 1975, hvor han arbejder som vietnamesisk tolk. Men på en af sine mange rejser til hjemlandet Vietnam mødte han Le.

- Jeg arbejdede i Vietnam som tandlæge, og en dag får jeg Tam i tandlægestolen. Vi falder straks for hinanden og bliver langdistance kærester. Vi gifter os i 2009, og i 2011 bliver vi forældre til en dreng. Da han fylder to år, beslutter vi os for at samle vores lille familie i Danmark. Så jeg flytter herop med vores søn i 2013, siger Le.

Kort efter sin ankomst til Danmark, begynder Le at arbejde hos Tip Top Nails i Rosengårdcenteret. Ved siden af arbejdet i negleklinikken går hun på sprogskole for at lære dansk.

- Tre år efter at jeg startede med at arbejde i Rosengårdcenteret åbner Tip Top Nails en klinik i Tarup Centret. Her er jeg i fire år ansat, men min chef sælger klinikken, og jeg vælger at undersøge muligheden for at åbne egen klinik i Tarup området, siger Le.

Det lykkedes for Le at finde et godt lokale på Rugårdsvej 196. Her åbnede hun i december 2019, klinikken Tarup Nails & Spa.

- Tarup Nails & Spa er en dejlig og hyggelig Beauty salon med dygtig og servicemindet personale. Vi går op i høj kvalitet til fair priser, og du kan altid forvente stor tilfredshed, når du bruger vores services. Vi tilbyder bl.a. pedicure, manicure, kunstige negle, opfyldning, lakering, udsmykning, design, voksbehandling mod uønsket hårvækst og meget mere. Fra 1. februar kan man også booke tider til massage behandlinger, siger Le Phuong.

Tarup Nails & Spa

Tarup Nails & Spa v/Le Phuong

Rugårdsvej 196, 5210 Odense NV

Tlf: 52711127

Hjemmeside: www.tarupnails.dk

Facebook: Tarup Nails

Åbent:

Mandag-fredag kl. 9-18

Lørdag kl. 9-15

I december 2019 åbnede Le Phuong, Tarup Nails & Spa i Tarup. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce