Annonce
Ugeavisen Odense

Købmand jonglerer med triumferne: Rema 1000 i Skibhus er Fyns bedste

Der kan godt jongleres lidt ekstra med pærerne i Rema 1000-butikken på Sandhusvej. For Thomas Berthelsen har haft en forrygende første tid i butikken, hvor flere priser er kastet hans vej. Foto: Kristian Isaksen
Annonce

Skibhus: Fyns bedste Rema 1000 ligger på hjørnet af Sandhusvej og Skibhusvej. 8.400 Rema 1000-ansatte fejrede søndag 25-års jubilæet for kæden i Danmark ved en fest i Boxen i Herning. Et af aftenens store indslag var kåringen af den bedste butik i hver af kædens 13 regioner. En af vinderne blev butikken yderst i Skibhuskvarteret.

Regionschef Lars Dybdal fremhæver skibhus-butikkens generelt meget høje standard og kundeservice som to vigtige faktorer, der har betydning for kåringen.

Han fremhæver også den 33-årige købmand Thomas Berthelsen, der også har svært ved at få armene ned efter kåringen.

- Det er knap to år siden, jeg overtog butikken. Tingene er virkeligt gået stærkt. Det er en fantastisk personalegruppe, som i den grad gør forskellen, siger han.

I 2018 blev butikken kåret som vinder af Landbrug & Fødevarers Frugt- og Grøntpris, og derudover blev butikken i 2018 kåret af Best of Odense som vinder i kategorien service. /SH

Købmand Thomas Berthelsen flankeret af regionschef Lars Dybdal til venstre og salgsdirektør Mads Nysted. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce