Annonce
Ugeavisen Odense

Kør en anden vej, hvis du kan: To vejarbejder i Odense begynder i dag

Fra mandag 16. november og fem uger frem ombygges buslommen på Hans Mules Gade, så cyklister får en sikrere passage forbi busserne. Arbejdet kan give andre trafikanter mindre plads, og Odense Kommune opfordrer dem, der har mulighed for det, til at køre ad en anden vej. Kort: Odense Kommune.
Mandag indledes to vejarbejder i det centrale Odense, som begge kan skabe kø. Kommunen opfordrer bilister til at finde en anden vej uden om det ene vejarbejde.
Annonce

Odense: Det skaber usikre situationer, at busser skal køre ind over cykelstier for at komme til at holde ved et stoppested, som det sker på Hans Mules Gade ved buslommen foran H.C.Andersen Hotel.

Men nu kan cyklisterne se frem til at få mere sikkerhed, og buschaufførerne får nemmere ved at standse ved stoppestedet, når cykelstien ændres. Den bliver lagt, så den flugter med fortovet ved buslommen, og på venstre side af cykelstien lægges en række fliser, som buspassagerer kan stå af på, inden de krydser cykelstien.

Arbejdet med at ombygge buslommen begynder mandag, og det varer efter planen til fredag 18. december.

Det arbejde betyder imidlertid, at der kan opstå på Hans Mules Gade, og Odense Kommune opfordrer derfor trafikanter til at køre en anden vej, hvis de har mulighed for det.

Også i krydset Hjallesevej/Benediktsgade kan der i de kommende to uger opstå kø, for her bliver der frem til 30. november mindre plads til bilister, som kommer fra syd og kører mod centrum. Det skyldes et kloakarbejde tæt ved krydset, som gør det nødvendigt at indskrænke vej frem til krydset til en vognbane.

Det betyder, at bilister, som skal ligeud, og bilister, som skal dreje til højre ad Benediktsgade, er henvist til samme vognbane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Dexter: Dire Straits Jam

Annonce