Annonce
Ugeavisen Odense

Kamilla Larsen tager et år mere i den orange trøje

Den 37-årige anfører, Kamilla Larsen, snupper et år mere i Odense Håndbold. Pr-foto
Odense Håndbold forlænger aftalen med holdets anfører Kamilla Larsen, så den rutinerede forsvarskrumtap og stregspiller er at finde på holdkortet frem til sommeren 2022.

Odense: Odense Håndbold og Kamilla Larsen forlænger endnu en gang samarbejdet. Anføreren har skrevet under på en etårig kontrakt og spiller næste år sin 13. sæson i den fynske klub.

Om forlængelsen fortæller Kamilla Larsen:

- Jeg glæder mig over, at jeg i endnu en sæson skal bære min orange trøje. Min motivation er enorm, og jeg glæder mig stadig hver dag til at skulle til træne og kæmpe for sejre og titler. Odense Håndbold er noget helt specielt for mig, og jeg er stolt over at være med til at skrive endnu et kapitel.

Annonce

Og det er noget, der falder i god jord hos Direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen.

- Vi glade for, at Kamilla tager et år mere i Odense Håndbold. Kamilla betyder stadig meget for Odense Håndbold både på og uden for banen. Udover Kamillas spille- og fightermæssige egenskaber, bærer Kamilla også det Odense Håndbold DNA, som vi lægger så meget vægt på. Vi er overbeviste om, at Kamilla fortsat har masser af tophåndbold i sig, og vi glæder os til at se hende i den orange trøje i endnu sæson, siger han.

Kamilla Larsen har spillet i den orange trøje siden 2009. Inden da spillede anføreren for GOG og Slagelse DT. Sidstnævnte vandt hun bl.a. Champions League sammen med.

Kamilla Larsen er 37 år og gift med Nykøbing F. Håndboldklubs cheftræner, Jakob Larsen. Parret har sammen to børn.

/Kuras

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce