Annonce
Ugeavisen Odense

Kangoo træning: Hop i kangoo støvlerne og kom i form

Iben Gryholt Finnemann Engsbye tilbyder nu også Kangoo Jump. Privatfoto
Kangoo Jump er et nyt tilbud hos Sund i kroppen på Hvilehøjvej 29. Spænd støvlerne og kom i form med en skånsom træning for kroppen, lover Iben Gryholt Finnmann Engsbye, indehaver af Sund i kroppen/Jumping fitness Odense.
Annonce

Jumping fitness Odense, Hvilehøjvej 19, har fået en lillesøster. Nemlig Kangoo Jumps Odense.
Selvom corona raser, og Danmark blev underlagt et forsamlingsforbud på 10 personer, holdt det ikke Iben Gryholt Finnmann Engsbye tilbage med at tænke nye tanker og muligheder for 2021.

- Vi har længe ledt efter et supplement til vores Jumping fitness. Noget, der skulle være lige så skånsom for kroppen, lige så sjovt, lige så muskelopbyggende, slankende og lige så fedt, siger Iben.

I en periode har Iben læst en masse om Kangoo Jumps.

- Jeg har læst og undersøgt alle Kangoo Jumps dokumenterede studier, der viser, at denne form for idræt både er skånsom samt indeholder alt det, vi efterlyste, siger Iben.

Det var en amerikaner, der i sin tid opfandt Kangoo Jump støvlerne, som udelukkende var beregnet til folk med skader som diskusprolaps, rygskader, knæskader mv.

- Støvlernes bøjler tager 80 % ud af trykket, således at man ikke får stød op i kroppen. Præcis det samme der gør sig gældende med vores Jumping fitness på trampolin, siger Iben.

Senere blev Kangoo Jumps udviklet til en idrætsform med stor succes verden over.


Vi har længe ledt efter et supplement til vores Jumping fitness. Noget, der skulle være lige så skånsom for kroppen, lige så sjovt, lige så muskelopbyggende, slankende og lige så fedt

Iben Gryholt Finnmann Engsbye


- Vi fik kontakt med en Kangoo Jumps kvinde på Tåsinge, der kom til os i al hemmelighed og trænede os. Da vi havde styr på trinene, fik vi kontakt med dem, der tilbyder uddannelse i Kangoo Jumps. Vi fik en online teoretisk skriftlig prøve, som vi har bestået, siger Iben.

Derfor er både Iben Gryholt Finnmann Engsbye (ejer af Sund i kroppen/Jumping fitness odense) og Alberte Gryholt Engsbye uddannet officiel kangoo Jumps instruktør.

- Vi er meget glade. Det her er lige så fedt som Jumping fitness. Vi glæder os til at kunne præsentere det for alle vores kunder. Vi ved, der er stor efterspørgsel på Kangoo Jumps på Fyn, siger Iben.

Iben Gryholt Finnmann Engsbye (ejer af Sund i kroppen/Jumping fitness odense) og Alberte Gryholt Engsbye er nu begge uddannet som kangoo Jumps instruktør. Privatfoto

Iben og hendes team er klar med konceptet i Sundhedshuset Engsbye på hvilehøjvej 29, 5220 Odense SØ.

- Vi har købt en masse Kangoo Jumps støvler, som står klar til kunderne. Når man starter til Kangoo Jumps, kan man sagtens låne støvlerne til en start. Vi anbefaler dog, at man køber sine egne Kangoo Jumps støvler, da støvlen tilpasser sig hver enkelts fod. Støvlerne skal købes igennem os. Og der må kun bruges de originale Kangoo Jumps støvler, siger Iben.

I en corona tid med corona nedlukning tilbyder Iben og teamet nu Kangoo Jump run, hvor man mødes og løber ca. 5 km i støvlerne. Ligeledes tilbydes der Kangoo power udendørs. Kangoo power er løb og øvelser der er kombineret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce