Annonce
Ugeavisen Odense

Kim Larsens tidligere trommeslager hylder den elskede troubadur

Jan Lysdahl var trommeslager på to af Kim Larsens albums, som også var de bedst sælgende albums i dansk musikhistorie. Foto: Colourbox
Kim Larsen hyldes på Odense Musikbibliotek med en forrygende musikaften i selskab med Kim Larsens tidligere trommeslager Jan Lysdahl
Annonce

Østre Stationsvej: Som en mindeaften for byens og landets elskede troubadur Kim Larsen, inviterer Musikbiblioteket til en forrygende aften med Kim Larsens tidligere trommeslager Jan Lysdahl. Jan Lysdahl var manden bag trommerne da Kim Larsen indspillede et af hans allerstørste album-succes'er "Midt om Natten" (1983) og "Forklædt som Voksen" (1986).

Jan Lysdahl fortæller sin egen historie om, hvordan det gik til at en knægt fra Ballerup pludselig kom til at spille trommer for Kim Larsen og medvirkede på de to bedst sælgende albums i dansk musikhistorie.

Hør historierne fra én der oplevede det hele på første række, da Kim Larsen for alvor slog igennem og blev folkeeje i 1980'erne. Jan Lysdahl viser billeder, spiller musik og fortæller om sin tid sammen med Kim Larsen, og hvordan årene med Danmarks mest populære sanger, fik stor betydning for hans liv, både som musiker og menneske.

Tid og sted

Torsdag den 30. januar 2020 kl. 19.00-21.00 i Musikbiblioteket, Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C.

Billetpris: 99 kr. pr. billet. Billetter købes via Billetto.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce