Annonce
Ugeavisen Odense

Prisvindende frisører i Klaregade

Louise Winding og Trine Jensen i lokalerne i Klaregade 27. Foto: Hasse Frimodt
Louise Winding og Trine Jensen har sammen åbnet Frisøren i Klaregade.
Annonce

Tirsdag den 1. september blev dørene slået op hos Frisøren i Klaregade, Klaregade 27, 5000 Odense C. Bag den nystartede forretning står to prisvindende konkurrencefrisører, Trine Jensen og Louise Winding.

De to - som begge har fynske rødder - har fundet sammen om etableringen af fælles salon cirka 10 år efter, at de var kollegaer hos en af byens andre frisørsaloner. Trine har siden dengang fungeret som tekniker og været stylist hos blandt andet TV2 og på diverse filmproduktioner, mens Louise i en årrække har været bosat i Aarhus. Her var hun blandt andet frisørassistent hos H.K.M Dronning Margrethes tidligere frisør gennem 25 år, når denne var på ferie i Aarhus.


Vi ønsker at skabe en frisørsalon med en afslappende stemning og ro, der på forunderlig vis alligevel kombineres med den pulserende følelse af byliv

Trine Jensen, indehaver


Både Trine Jensen og Louise Winding har tidligere deltaget med flotte resultater til følge ved blandt andet danmarksmesterskaber, verdensmesterskaber og det danske frisørlandshold.

For omkring fire år siden deltog Trine og Louise på den samme uddannelse hos Kevin Murphy. Her snakkede de første gang om muligheden for en dag at åbne en salon sammen. Men der skulle altså en gåtur under coronanedlukningen til, før planerne var klar til at blive ført ud i livet. Under gåturen faldt snakken omkring fremtiden indenfor frisørfaget, og hurtigt fik de sammensat et koncept, som de begge kunne se sig selv i.

- Vi ønsker at skabe en frisørsalon med en afslappende stemning og ro, der på forunderlig vis alligevel kombineres med den pulserende følelse af byliv. Her er en klipning ikke blot en klipning. Det er et frirum, hvor der ikke bliver gået på kompromis. Dette i en salon der emmer mere af oplevelse end af den traditionelle frisør, men som kombinerer det bedste frisørhåndværk med netop den oplevelse, siger Trine Jensen.

Louise Winding og Trine Jensen har sammen åbnet Frisøren i Klaregade. Foto: Hasse Frimodt

Trine og Louise har haft et ønske om at skabe et hyggeligt sted, en blanding af frisør, café og værksted.

- Vi tilbyder lækker chokolade og drikkelse, og så har vi fokus på ro. Ligeledes giver vi vores kunder muligheden for at låne en bog med hjem til næste gang, de har booket en frisørtid. Vi ønsker at gøre tingene lidt anderledes, end man er vant til, når man besøger sin frisør, siger Louise.

Når man bestiller tid til en farvebehandling hos Frisøren i Klaregade, afsluttes denne med en kurbehandling. Trine og Louise benytter sig af miljøvenlige produkter, og så betegner de sig begge to som lidt nørdede indenfor deres fag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Bessehjælp: Book en Besse

Annonce