Annonce
Ugeavisen Odense

Klinik: Britta Michaelsen er tilbage i Odense som behandler

Britta Michaelsen vender tilbage til Odense som behandler. Foto: Hasse Frimodt
Britta Michaelsen har drevet klinik i Brylle i de seneste fem år, nu vender hun tilbage til Odense, som behandler og indehaver af Klinik for helhedsterapi.
Annonce

Britta Michaelsen er helhedsterapeut. Hun har arbejdet med alternativ behandling siden 1999, hvor hun begyndte med en uddannelse indenfor kinesiologi.

- Min basis uddannelse er siden suppleret med avanceret kinesiologi, og indlærings kinesiologi. Derudover er jeg uddannet Reiki healer, helhedsterapeut og Bach blomster terapeut. Dernæst er jeg uddannet indenfor Kranio-Sakral Terapi, en behandlingsform, der kan anvendes med lige stor succes på børn såvel som voksne, siger Britta.

Britta flyttede for nyligt sin klinik der hedder Klinik for helhedsterapi fra Brylle til Øksnebjergvej 41.


Helhedsterapi har de værktøjer, der kan give kroppen de rigtige signaler, dette ved hjælp af de forskellige terapier

Britta Michaelsen


- Jeg har i fem år drevet klinik i Brylle med store succes, men ønsket om at blive en del af et klinikfællesskab fik mig til at flytte klinikken til Odense, hvor jeg tidligere har drevet klinik gennem et par år, siger Britta.

Britta udnytter forskellige former for terapeutiske principper og teknikker, fra de spirituelle til de fysisk betonede, til at opnå sine resultater for hendes klienters helbred og velvære.

- Jeg er uddannet og RAB godkendt zoneterapeut. Jeg har stor erfaring indenfor Reiki Healing og Kranio Sakral terapi, samt kinesiologi, siger Britta

Men hvem henvender du dig til som behandler?

- I princippet alle. Men jeg oplever særlig gode resultater med f.eks. børn, der har tale/læse vanskeligheder. Børn og unge med ADHD, OCD eller tourette. Børn med kolik, børn med fødselsskævheder eller flade nakker. Mennesker med stress/depressioner. Mennesker med smerter i led og muskler. Jeg har også stor erfaring med behandlinger til kvinder, der har problemer med at blive gravide. Og så oplever jeg at mange teenagere, som dyrker mange timers sport hver uge, har behov for behandlinger, der løsner deres muskler op. Når man er spændt i musklerne opstår der lettere skader, og det går ud over den unges sport, siger Britta.

Fakta

Klinik for helhedsterapi

Adresse: Øksnebjergvej 41

Indehaver: Britta Michaelsen

Hjemmeside: www.klinikforhelhedsterapi.dk

Ifølge Britta afspejler din krop dit liv.

- Kroppen husker det, du har glemt, og opbevarer alle vores følelser og oplevelser, nye og gamle. Kroppen husker måden vi lever på, manglende motion, forkert kost, skader, stress mm. Dette kommer til udtryk i form af smerter, ubalancer eller sygdomme. Til vores held har kroppen de nødvendige ressourcer til at genoprette balancen, hvis den modtager de rigtige signaler. Helhedsterapi har de værktøjer, der kan give kroppen de rigtige signaler, dette ved hjælp af de forskellige terapier. Jeg har god erfaring med at kombinere de forskellige terapier, teknikker og behandlinger og kan i samarbejde med dig ofte hjælpe med at genoprette kroppens balance og give ny energi, siger Britta.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ny aftale på plads: Fireårig eksklusivaftale mellem Fyens Stiftstidede, Fyens Væddeløbsbane og FVB sponsornetværk.

Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Annonce