Annonce
Ugeavisen Odense

Klinik: JannJensen.dk fik en flyvende start

Jann Jensen fik en flyvende start, da de ejerne af Strong4life, bød ham velkommen med en lufttur. Fra venstre ses, Kristian Bradsted, Allan Frederiksen og Ole Stougaard.
Ejerne af Strong4life, gav Jann Jensen en lufttur, da han blev budt velkommen i sit nye kliniklokale, hos Strong4life på Cikorievej.
Annonce

Massør Jann Jensen har efter 8 års beliggenhed i Nørregade valgt at flytte sin klinik til nye omgivelser på Cikorievej 76.

Her har Jann Jensen lavet en aftale med ejerne af Strong4life, hvor Jann den 1. oktober flyttede sin klinik JannJensen.dk ind i et ledigt kliniklokale i det odenseanske fitnesscenter.


I SønderJydske kunne jeg mærke min krop var slidt efter mange år som professionel fodboldspiller

Jann Jensen


- Jeg lærte ejerne at kende rigtig godt tilbage i februar 2020, hvor jeg indgik en aftale med dem om et samarbejde omkring projektet Præstér. Et projekt for unge talentfulde unge idrætsudøvere, som gerne vil noget ekstra med deres sport. Her indgik jeg en aftale med Strong4life omkring træningssamarbejde, siger Jann Jensen.

Samarbejdet omkring Præstér viste sig at blive en stor succes for begge parter, hvilket nu har ført til, at Jann Jensen har flyttet klinikken JannJensen.dk til Strong4life

Jann Jensen er tidligere professionel fodboldspiller. Han spillede som barn i B1909 og skrev som 17-årig kontrakt med den tyske bundesliga klub FC Køln, hvor han var i seks år. Herefter skiftede Jann til Wolfsburg, hvor han var i fem år, inden han i 1998 vendte retur til Danmark, hvor Jann Jensen skrev kontrakt med Odense Boldklub. I 2001 skifter Jann til SønderJydske, som også blev hans sidste klub som professionel fodboldspiller.

- I SønderJydske kunne jeg mærke min krop var slidt efter mange år som professionel fodboldspiller. Så jeg indgik en aftale med klubben om, at jeg det sidste år af min kontrakt kunne droppe mandagstræningerne for i stedet at bruge mandagene på at tage en uddannelse som massør og skadesterapeut, siger Jann Jensen.

Jann Jensen her fotograferet i det nye klinilokale hos Strong4life. Foto: Hasse Frimodt

Jann har selv oplevet alvorlige skader igennem sin karrierer og kunne godt se sig selv som behandler, hvor han på den måde kunne bevare sin tilknytning til fodboldverden samt behandle mennesker udenfor fodboldverden.

- Jeg har aldrig gået med ønsket om at blive fodboldtræner, men jeg kan godt lide at være i sportsmiljøet, og det kan jeg være som behandler. Her kan jeg bruge mange af de erfaringer, jeg selv har oplevet på egen krop gennem et liv som professionel fodboldspiller. Jeg ved, hvad det vil sige at være skadet, og har selv prøvet mange forskellige behandlere gennem min aktive karrierer. Men JannJensen.dk er ikke kun for eliteidræts folk, jeg tilbyder behandlinger til alle, siger Jann Jensen.

Jann tilbyder sportsmassage som er en dybdegående behandling af muskulaturen, hvor spændinger og myoser bearbejdes, for at øge blodcirkulationen til området, for at øge iltoptagelsen og frigøre affaldsstofferne. Ligeledes tilbyder han K-Laser behandling. Laser behandlingen er med til at lindre smerter og hjælper på heling af skader.

- Vi er enormt glade for, at Jann Jensen er rykket ind med sin klinik hos Strong4life. Det betyder, at vores medlemmer hurtigt kan få hjælp, hvis der opstår skader, muskelspændinger eller lignende. Med Jann i huset kan man hurtigt få svar på eventuelle skadesproblemer og komme hurtigt i behandling, siger Ole Stougaard, medejer af Strong4life.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ny aftale på plads: Fireårig eksklusivaftale mellem Fyens Stiftstidede, Fyens Væddeløbsbane og FVB sponsornetværk.

Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Annonce