Annonce
Ugeavisen Odense

Klinik udvidelse: Flere og flere får lavet Platikkirurgi og kosmetiske behandlinger i Odenseansk klinik

Linda Sabroe i gang med en kosmetisk behandling. Pressefoto
I 2001 åbnede Speciallæge Erik Løntoft Plastikkirurgisk klinik i Odense C. Nu 20 år efter er efterspørgslen stigende, hvilket har fået Erik Løntoft til at udvide klinikken med nyt behandlings- og konsultationsrum.

På Filosofgangen 25 ligger Plastikkirurgisk Klinik v. Speciallæge Erik Løntoft. Klinikken åbnede Erik Løntoft i 2001. Inden da har Erik Løntoft blandt andet arbejdet som overlæge på Plastikkirurgisk afdeling på OUH, arbejdet som konsulent på Privathospitalet Mermaid og Privathospitalet Mølholm. Han var også medejer og med i etableringen af H.C. Andersen klinikken i Odense.

- Jeg har, siden jeg tilegnede mig min speciallægeanerkendelse, undervist i mange sammenhænge. Blandt andet i flere år har jeg undervist på uddannelseskursus for kommende speciallæger i plastikkirurgi og i hudsygdomme, siger Erik Løntoft, som selv blev færdiguddannet speciallæge i 1992.


Annonce


Efterspørgslen på kosmetiske behandlinger i Danmark er stigende år efter år

Linda Sabroe, kosmetisk sygeplejerskeMange års erfaring indenfor faget har rustet Erik Løntoft til at foretage alle operationer under lokalbedøvelse. Patienterne undgår hermed de ulemper, som fuld narkose kan medføre.

- Når vi foretager kosmetiske operationer, sikrer vi os gennem en grundig dialog, at patientens forventninger er afklaret, og at der opnås en fælles forståelse for målet med behandlingen, siger Erik Løntoft.

Erik Løntoft, indehaver af Plastikkirurgisk Klinik v. Speciallæge Erik Løntoft på Filosofgangen 25. Pressefoto

Udover plastikkirurgiske operationer som f.eks. ansigtsløft, brystforstørrende operation, øvre og nedre øjenlåg samt en masse andre former for kosmetiske operationer, tilbyder man også kosmetiske behandlinger i klinikken på Filosofgangen.

- Efterspørgslen på kosmetiske behandlinger i Danmark er stigende år efter år. Flere og flere danskere har fået øjnene op for, hvor stor en forskel en kosmetisk behandling kan have på ens udseende. Det har vi kunnet mærke i vores klinik, hvor flere og flere mennesker booker tid til en kosmetisk behandling. Det er både mænd og kvinder, der bestiller tid til en kosmetisk behandling, og de er i alle aldre lige fra +18 år og opefter, siger Linda Sabroe, kosmetisk sygeplejerske.

Linda Sabroe, kosmetisk sygeplejerske. Pressefoto

Den store efterspørgsel har betydet, at man nu har udvidet klinikken med et nyt behandlingsrum, konsultationsrum og depot/køkken.

- Vi er nu på plads i de nye ekstra kvadratmeter. Vi har kunder af begge køn og i alle aldre. Når vi snakker de helt unge over 18 år, så kommer de som oftest for at få lavet fyldigere læber. Når vi så bevæger os op i aldersgruppen, er det meget ofte den, vi kalder bekymringsrynken som sidder i panden, mellem øjnene, som vores klienter ønsker skal fremstå mindre. Det er en behandling, vi foretager med botox behandling. Går vi så en tand mere op ad aldersstigen, så kommer klienterne fordi man med alderen mister spændstigheden i huden. Derved synker ansigtet. Er man ryger eller soldyrker, kan der også opstå hudproblemer. Soldyrkere kan opleve, at deres hud bliver slap og rynket. Vi har også en del kunder i aldersgruppen +70 år. De får behandlinger mod karsprængninger, får fjernet leverpletter/pigment pletter i ansigtet med vores laserbehandling. Øjnene kan begynde at hænge, linjerne ved munden bliver tydeligere, måske får man nedadvendte mundvig, hvilket kan få folk til at se sure ud, uden de er det, og det er der mange, der er trætte af, så det hjælper vi dem gerne af med, siger Linda.

Før behandling. Pressefoto
Efter behandling. Pressefoto

Mulighederne er mange hos Plastikkirugisk Klinik v. Erik Løntoft.

Fakta

Plastikkirurgisk Klinik v. Speciallæge Erik Løntoft.

Filosofgangen 25

Følg klinikken på sociale medier:

Instagram: Lontoft_klinikkerne

Facebook: Løntoft Plastikkirurgi

På instagram og facebook kan man finde inspiration til behandlinger, se før og efter billeder fra tidligere patienter og følge med i hvornår man kan opnå gode tilbud på behandlinger.

- Er man en gruppe på 6-10 personer, som ønsker at vide mere om vores behandlinger, kan man booke et visit i klinikken, hvor vi gerne fortæller om de forskellige behandlingsmuligheder. Så sørger vi også for lidt godt til ganen. Vi forhandler også hudplejeprodukter i klinikken. Folk er meget velkomne til at få mere at vide om vores produkter, siger Linda.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce