Annonce
Ugeavisen Odense

Klippe-koks: Lilleholt tog lidt for meget af toppen

Ups.... tre millimeter var lige i over- eller underkanten for folketingspolitiker Lars Christian Lilleholt. Privatfoto: Lars Christian Lilleholt
Hvis det er noget, de fleste danskere har i hovedet - bogstavelig talt - lige nu, er det de manglende frisørmuligheder. Det gælder også det odenseanske folketingsmedlem Lars Christian Lilleholt, der fik forvildet sig ud i et regulært klippekoks, da trimmeren blev sat lidt for langt ned.

Han har været toppolitiker og et kendt ansigt i årtier, men opmærksomheden kan stadig komme bag på Lars Christian Lilleholt. Især når den handler om alt andet end politik.

Og det gjorde det, da Venstre-profilen forleden lagde et billede af sig selv på sin Facebook-profil. Et billede, der helt bogstavelig talt viste en anden side af politikeren. Nemlig bagsiden af hovedet, som Lilleholt selv havde forsøgt at trimme til, så ugers manglende frisørhjælp ikke var så tydelig. Trods indsatsen blev resultatet et ganske andet.

Billedet var ledsaget af teksten:

"Forsøgte i morges med en hjemmeklipning, det gik desværre ikke for godt... Heldigt at de fleste møder er online. Jeg håber, vi kan åbne landet hurtigt så blandt andet frisørerne igen kan gøre deres arbejde som jeg tydeligvis ikke kan".

- Det var begyndt at blive lidt pjusket, så Christoffer (sønnen, Christoffer Lilleholt, rådmand i Odense, red.) sagde, at nu skulle jeg lige låne hans trimmer og få skik på det. Det gjorde jeg, og jeg tænkte, at tre millimeter nok var passende, og så fik jeg ellers lavet den der meget tydelige stribe på siden af hovedet, fortæller Lars Christian Lilleholt om episoden, der som sagt endte med en markant motorvej på toppen.


Christoffer sagde, at nu skulle jeg lige låne hans trimmer og få skik på det. Det gjorde jeg, og jeg tænkte, at tre millimeter nok var passende, og så fik jeg ellers lavet den der meget tydelige stribe på siden af hovedet,


Lidt af et klippe-koks, men trods alt ikke større, end at hovedpersonen kunne se det sjove i det.

- Jeg plejer at blive klippet hver femte uge, så det trængte en del. Det er en situation, som mange jo står i lige nu, så derfor synes jeg, det var lidt komisk at lægge ud, fordi de fleste ville kunne forstå, hvordan det var kommet dertil, fortæller han.

Og ganske rigtigt. På sin officielle Facebook-side har billedet i skrivende stund høstet 278 likes og 58 kommentarer, hvoraf flere melder sig i præcis samme situation. På sin private Facebook-profil har 446 personer, mens disse ord bliver skrevet, liket billedet og 112 har kommenteret det.

- Det der er en klassiker, jeg glemte at stille skæret da jeg klippede min mand, så nu har han ingen hår på hovedet og jeg er selv kommet til at klippe skævt i mit eget pandehår, skriver én af følgerne, mens en anden mistænker sin hustru for med vilje at have begået et lignende overgreb:

- Efter sigende kom min kone også til at lave den samme fejl i nakken, men jeg levede uvidende og lykkelig videre! Det har da efterfølgende været til meget morskab. Det er godt at kunne grine, skriver vedkommende.

En tredje kan se en fidus i, at Lars Christian Lilleholt farver håret, så det passer til OB's striber. Det skete dog ikke.

- Jeg har ladet det være, og så håber jeg bare, at det vokser hurtigt ud igen. Men der er en del, der spørger ind til det hele tiden, fortæller politikeren.

Faktisk har det hårrejsende - eller hårfaldende om du vil - uheld kastet en del mere opmærksomhed af sig, end den medievante person ellers er vant til trods sit arbejde.

- Og det er lidt pudsigt at se, hvor mange der reagerer på, at jeg har klippet mig selv uheldigt, i forhold til hvor mange der reagerer på, at jeg eksempelvis kommer med et nyt lovforslag eller andre dele af mit politiske arbejde, siger Lars Christian Lilleholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce