Annonce
Ugeavisen Odense

Klippe-koks: Lilleholt tog lidt for meget af toppen

Ups.... tre millimeter var lige i over- eller underkanten for folketingspolitiker Lars Christian Lilleholt. Privatfoto: Lars Christian Lilleholt
Hvis det er noget, de fleste danskere har i hovedet - bogstavelig talt - lige nu, er det de manglende frisørmuligheder. Det gælder også det odenseanske folketingsmedlem Lars Christian Lilleholt, der fik forvildet sig ud i et regulært klippekoks, da trimmeren blev sat lidt for langt ned.

Han har været toppolitiker og et kendt ansigt i årtier, men opmærksomheden kan stadig komme bag på Lars Christian Lilleholt. Især når den handler om alt andet end politik.

Og det gjorde det, da Venstre-profilen forleden lagde et billede af sig selv på sin Facebook-profil. Et billede, der helt bogstavelig talt viste en anden side af politikeren. Nemlig bagsiden af hovedet, som Lilleholt selv havde forsøgt at trimme til, så ugers manglende frisørhjælp ikke var så tydelig. Trods indsatsen blev resultatet et ganske andet.

Billedet var ledsaget af teksten:

Annonce

"Forsøgte i morges med en hjemmeklipning, det gik desværre ikke for godt... Heldigt at de fleste møder er online. Jeg håber, vi kan åbne landet hurtigt så blandt andet frisørerne igen kan gøre deres arbejde som jeg tydeligvis ikke kan".

- Det var begyndt at blive lidt pjusket, så Christoffer (sønnen, Christoffer Lilleholt, rådmand i Odense, red.) sagde, at nu skulle jeg lige låne hans trimmer og få skik på det. Det gjorde jeg, og jeg tænkte, at tre millimeter nok var passende, og så fik jeg ellers lavet den der meget tydelige stribe på siden af hovedet, fortæller Lars Christian Lilleholt om episoden, der som sagt endte med en markant motorvej på toppen.


Christoffer sagde, at nu skulle jeg lige låne hans trimmer og få skik på det. Det gjorde jeg, og jeg tænkte, at tre millimeter nok var passende, og så fik jeg ellers lavet den der meget tydelige stribe på siden af hovedet,


Lidt af et klippe-koks, men trods alt ikke større, end at hovedpersonen kunne se det sjove i det.

- Jeg plejer at blive klippet hver femte uge, så det trængte en del. Det er en situation, som mange jo står i lige nu, så derfor synes jeg, det var lidt komisk at lægge ud, fordi de fleste ville kunne forstå, hvordan det var kommet dertil, fortæller han.

Og ganske rigtigt. På sin officielle Facebook-side har billedet i skrivende stund høstet 278 likes og 58 kommentarer, hvoraf flere melder sig i præcis samme situation. På sin private Facebook-profil har 446 personer, mens disse ord bliver skrevet, liket billedet og 112 har kommenteret det.

- Det der er en klassiker, jeg glemte at stille skæret da jeg klippede min mand, så nu har han ingen hår på hovedet og jeg er selv kommet til at klippe skævt i mit eget pandehår, skriver én af følgerne, mens en anden mistænker sin hustru for med vilje at have begået et lignende overgreb:

- Efter sigende kom min kone også til at lave den samme fejl i nakken, men jeg levede uvidende og lykkelig videre! Det har da efterfølgende været til meget morskab. Det er godt at kunne grine, skriver vedkommende.

En tredje kan se en fidus i, at Lars Christian Lilleholt farver håret, så det passer til OB's striber. Det skete dog ikke.

- Jeg har ladet det være, og så håber jeg bare, at det vokser hurtigt ud igen. Men der er en del, der spørger ind til det hele tiden, fortæller politikeren.

Faktisk har det hårrejsende - eller hårfaldende om du vil - uheld kastet en del mere opmærksomhed af sig, end den medievante person ellers er vant til trods sit arbejde.

- Og det er lidt pudsigt at se, hvor mange der reagerer på, at jeg har klippet mig selv uheldigt, i forhold til hvor mange der reagerer på, at jeg eksempelvis kommer med et nyt lovforslag eller andre dele af mit politiske arbejde, siger Lars Christian Lilleholt.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Nu skal du betale for at parkere flere steder i byen: Se de 11 nye steder her

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Vildt vinderbud i sidste øjeblik: Gammel sponsor sprængte alle rammer og vandt ombejlet Høgh-trøje

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Guide: Fem vinter-aktiviteter i Odense

Ugeavisen Odense

Odense-guide: 10 bud på juleaktiviteter for børn

Dalum Hjallese Avis

Populært loppesupermarked vinder pris: Var det noget med en udstoppet gedde eller Royal Copenhagen?

Ugeavisen Odense

Slut med chokolade-overtrukne jordbær i gågaden: - Hvis jeg havde opsagt lokalet for et halvt år siden, havde vi formentligt ikke eksisteret nu

Ugeavisen Odense

- Efterspørgslen har været helt enorm: Slikræven udvider og rykker tættere på centrum

Dalum Hjallese Avis

Far og søn skyder sig vej mod EM

Ugeavisen Odense

Enestående butik åbner i Odense: Styr fremtidens hjem via din smartphone - fik idéen på verdens største elektronikmesse

Ugeavisen Odense

- Det er jo helt sindssygt: Bjarnes auktion til ære for Høgh er gået amok og buddene vælter stadig ind

Ugeavisen Odense

Torben Iversen hedder Andersen til efternavn: - Jeg har jo ikke lyst til at stoppe mit arbejde. For jeg har ingen planer for, hvad jeg skulle lave i stedet for

Dalum Hjallese Avis

Eline vil være kendt for andet end burgere: Lokal café med central beliggenhed vil tiltrække unge som ældre

Ugeavisen Odense

Humor i ørkensandet: Waldorf er tilbage med Knas i Oasen

Ugeavisen Odense

Online auktionshus åbner dørene op: Lauritz inviterer til vurderingsjulestue

Ugeavisen Odense

De varmede gæsterne op: Danmarks Jernbanemuseum satte Best of Odense på skinnerne

Ugeavisen Odense

Lenes Gratisbutik har tomme hylder: - For første gang i flere år har jeg ikke haft nær halvdelen af det, en kunde skulle bruge for at starte et nyt liv

Ugeavisen Odense

Martin havde fire sæt tøj på til Best of Odense: - Jeg vil gerne være ham med det skøre tøj

Ugeavisen Odense

Julemad værksted: Julehygge for børn og bedsteforældre

Dalum Hjallese Avis

Flytter til Lindvedgaard: Hypnose har hjulpet Pernille igennem skilsmisse og livets almindelige op- og nedture

Ugeavisen Odense

Bager From, McDonald's og Søstrene Grene er rejst væk: Tomme butikker præger Odense Banegård Center

Ugeavisen Odense

Se vindernes jubel fra Best of: - Odense er på vej i den rigtige retning - vi er glade for at være en del af rejsen

Ugeavisen Odense

Billedegalleri: Fotos af vindere og publikum, fra den festlige Best of Odense 2021, aften i Odeon

Ugeavisen Odense

Udvikling: Nordens største osteopatklinik åbner i Odense

Annonce