Annonce
Ugeavisen Odense

Klumme: Jeg tager det bedste med mig

Janne Bay er eventmanager hos JFM. Foto: Kurt Rasmussen

Nedlukning, oplukning, hjemmearbejde, halstest, lang næsetest, kort næsetest – ja, vi har prøvet en del her under coronaen.

Og nu er genoplukningen igen i gang. Har jeg en holdning til det? Hvad er bedst at åbne først? Er vores børn snart helt fra den? Kan frisører og restauranter overleve? Og hvad med kulturlivet – er det snart tilbage til walk-man og vinylplader hjemme?

Nej, jeg har ingen mening, holdning eller lign. Jeg har ikke noget grundlag for at kloge mig på det, og jeg vælger i min naivitet at tro, at der er nogle kloge personer, som nok skal tage mig i hånden… nå nej, som nok skal guide mig i, hvad der er bedst og i hvilket tempo.

MEN hvad jeg har en holdning til er, hvad der har været positivt i alt dette inferno, og hvad jeg håber forbliver.

AFSTAND – Skønt ikke at få indkøbsvogne i hælene, skønt der ikke bliver rakt ind over en, skønt at vi pludselig har lidt kø-kultur. I det hele taget skønt med fysisk afstand til folk, man ikke kender.

DING DONG – lige til døren. Kreativiteten er blevet stor - lige fra friskshakede cocktails til chokoladeovertrukne jordbær leveret ved ens dørtrin af smokingklædte ”butlere”. Pludselig kan nærmest alt bringes ud. Endda uden vilde tillæg, og uden man skal på et posthus fem km. væk for at afhente. Og så bliver der leveret hurtigt nu. Et område hvor udbud og efterspørgsel har fundet sammen i en fin dans.

SERVICE – Fantastisk at man kan køre helt op til byggemarkeder, supermarkeder mm., og vupti så er bagagerummet fyldt. Slut med at rende rundt i gangene efter ekspedienter og varer man ikke kan finde, og slut med at impulskøbe ting, som på ingen måde er uundværlige. Denne service håber jeg virkelig vedbliver.

Og skulle den pludselig udbrede sig til, at der bliver tanket op for én ved servicestationerne, at ens varer bliver pakket hurtigt og effektivt ved kassebåndet, at al servering foregår ved borde, så man ikke skal stå i kø i baren, - ja så indordner prinsessen her sig gerne.

Med fare for at være blevet en servicehungrende, bekvemmelig dame med armene over hovedet over at have folk en armslængde fra sig, så er der altså med mine øjne positive ting i verden, hvor vi håber, alle er negative.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce