Annonce
Ugeavisen Odense

Kom i ægte julestemning i Odense ZOO

Odense Zoo inviterer til julehygge alle weekender og feriedage resten af året. Foto: Ard Jongsma/stillwords.com
Nu er det jul i Odense ZOO! Frem til 31. december er der pynt, julehygge, dyr i vinterpels og masser af lækkerier at gå på opdagelse i
Annonce

Søndre Boulevard: Julen har gjort sit indtog i Odense ZOO, hvor julepynten er kommet op, og der er dømt julehygge for hele familien.

Alle weekender og feriedage resten af året kan du opleve hyggelig julestemning og dyr i vinterpels.

I Darwins Hus kan du komme helt tæt på diverse kryb og kravl. Her gemmer sig blandt andet slanger, kæmpetusindben, leopardgekkoer, kakerlakker og stråleskildpadder. Her kan du også se nogle af havens mange udstoppede dyr og røre ved skind, kranier og knogler.

Har du brug for at komme lidt tættere på varmen i den kolde tid, kan du komme med på gratis rundvisning til udvalgte afrikanske dyr. På rundvisningen vil du også her kunne se og røre skind, kranier og knogler fra nogle af dyrene.

Du kan også glæde dig til at gå ombord i julens mange lækkerier. Zoo’s spisesteder byder på alt fra ribbensburger til honninghjerter, æbleskiver og candyfloss. Kig også forbi kaffehuset Safari og nyd en varm kop kakao eller et glas æblegløgg med udsigt til løverne.

Som noget helt specielt kan du medbringe din egen julesok eller købe en julesok i Chunga og få den hængt op. Op mod jul vil Zoo fylde den med julegodter, og sokken kan så afhentes igen den 20. - 28. december.

/Kuras

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce