Annonce
Ugeavisen Odense

Kom og hæng ud: Tøjbutik for teenagere

Klaregade 5 - Room for teens, ønsker at teenagerne vil hænge ud i loungeområdet i butikken. Foto: Hasse Frimodt
Tøjbutikken Klaregade 5 - Room for teens, håber at teenagerne vil slå sig ned i butikken og hygge efter skoletid, i loungeområde indrettet i butikken.
Annonce

Torsdag den 23. juli åbnede butikken Klaregade 5 – Room for teens i Klaregade 5. Butikken henvender sig til drenge og piger i alderen 8-16 år. Jakob Cartey er ansat som butikschef.

- Min helt store opgave bliver at få skabt så meget opmærksomhed omkring Klaregade 5 – Room for teens. Vi ønsker at skabe en butik, der henvender sig til teenagerne af begge køn. Min drøm er at teenagerne vil komme ind efter skoletid, sidder her i deres fritid og hænge ud sammen med gode venner eller møde andre teenagere, og samtidig lade sig inspirere af det tøj, vi har i butikken, siger Jakob Cartey.

Klaregade 5 - Room for teens

Klaregade 5 - Room for teens

Butikschef: Jakob Cartey

Facebook: Klaregade 5

Instagram; Klaregade 5

I et hjørne af butikken er der derfor indrettet et lounge miljø, hvor de unge kan hænge ud, nyde en sodavand og kigge på tøj.

- Måske er vi så heldige, at de unge sidder og sender snaps, lægger billeder op på instagram eller Tik Tok fra vores butik, og vi dermed bliver eksponeret på de sociale medier via de unge. Det er i hvert fald drømmen, at de unge finder det hyggeligt at sidde her og hænge ud med andre unge, siger Jakob Cartey.

Jakob Cartey er butikschef i Klaregade 5 - Room for teens. Foto: Hasse Frimodt

Klaregade 5 – Room for teens forhandler tøj af mærker som f.eks. Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Lacoste, Champion, Fila, Mads Nørgaard, Hound samt andre mærker. Ligeledes er butikken fyldt med accessories til både drenge og piger.


Min drøm er at teenagerne vil komme ind efter skoletid, sidder her i deres fritid og hænge ud sammen med gode venner eller møde andre teenagere

Jakob Cartey, butikschef


På åbningsdagen blev der uddelt goodiebags til de 50 første købende kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Midtbyen får ny bottleshop

Annonce