Annonce
Ugeavisen Odense

Kom og smag 149 forskellige vine

Hanne Jakobsen præsenterer her Odense Vinfestival som bliver afholdt til november i Næsbyhallerne. Foto: Hasse Frimodt
Lørdag den 2. november afholdes Vinfestival Odense i Næsbyhallerne. For 149 kr. kan du smage 149 forskellige vine fra 12 forskellige forhandlere.
Annonce

Med stor succes afholdt Næsbyhallerne vinfestival i 2018. Succesen gentages i år lørdag den 2. november kl. 12-17.

Prisen er 149 kr, som giver adgang til at smage på 149 forskellige vine. 12 forhandlere vil være til stede i år. De vil skænke vin til gæsterne samt fortælle om deres medbragte vine, som kommer fra forskellige lande som f.eks. Østrig, Tyskland, Canada, USA, Chile, Italien, Sydafrika, Portugal, Spanien, Rumænien, Ungarn, Chile, Frankrig, Mexico, Uruguay, Argentina og Danmark.

- Vi var rigtig glade for det flotte fremmøde sidste år, 230 gæster, så derfor gentager vi succesen i år. I år præsenterer vi enkelte nye tiltag. Blandt andet har man mulighed for tilkøb af en VIP billet. For 100 kr. ekstra kan man tilkøbe 12 ekstra smagninger af eksklusive vine til en værdi mellem 350 og 400 kr. pr. flaske. VIP billetten giver adgang til en smagning hos hver af de tolv forhandlere, siger Hanne Jakobsen, koordinator på vinfestivalen og sekretær i Næsbyhallerne. .

Som noget nyt i år, kan du tilkøbe en VIP billett som giver adgang til at smage på 12 eksklsuive vine udover de 149 andre forhandlerne tager med. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Ny forpagter står med mad til gæsterne

På dagen vil man kunne købe dejlige vine med hjem til fordelagtige priser eller lave en bestilling med levering efter aftale.

Næsbyhallerne fik i februar 2019 ny forpagter i Sune Westphal. Han sørger for at gæsterne kan købe forskellige former for mad, sandwich, kaffe med lidt sødt samt sodavand.

- Billetter til Vinfestival Odense kan købes på Billetto.dk eller hos de forhandlere, der deltager i Vinfestival Odense. På billetterne vil der hver time på selve dagen blive udtrukket præmier i form af vingaver, siger Hanne Jakobsen.

LP-SP: VIN/GLAS Billedtekst: Det er nemmest .. .BESK:
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce