Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind årskort til Fit&Sund for to personer

Kenneth Ringsmose, Husleder hos Fit&Sund Odense, som snart åbner på Grønløkkevej 4. Pressefoto
Hos Fit&Sund går man og venter på, at få lov til at åbne kædens nye Sundhedshus i Odense. Fit&Sund forkæler her i ventetiden, Ugeavisen Odenses læsere, med at udlodde 2 x 12 måneders fitness medlemskab. Hvem skal vinde?

Kenneth Ringsmose er ansat som Husleder i Sundhedshuset Fit&Sund, som er klar til at åbne på Grønløkkevej 4, når sundhedsmyndighederne giver grønt lys til åbning af fitness og motionscentre i Danmark.

- Jeg går hver eneste dag og håber på en udmelding fra regeringen, der betyder, at vi kan åbne. Men indtil da arbejder vi i huset og gør klar til at tage imod forhåbentlig en masse danskere, der ønsker at komme i gang med at træne og leve sundere igen ovenpå en lang corona nedlukning, siger Kenneth.

Kenneth Ringsmose ser frem til at tage imod de kommende medlemmer i det nye sundhedshus Fit&Sund Odense. Pressefoto

Hos Fit&Sund ønsker man at bidrage til et sundere liv i det danske samfund, så er man senior og en af dem, der har haft svært ved at komme op af lænestolen derhjemme men måske siddet og drømt om at starte op med træning, så tilbyder Fit&Sund et gratis fem ugers træningsforløb kaldet "Motion for livet" med to ugentlige træninger med veluddannede instruktører for sådanne seniorer.

For at læse mere omkring informationsmødet inden hold-opstart, skal man følge med på Fit&Sund facebooksiden samt fitogsund.dk, hvor der løbende kommer information vedrørende de kommende aktiviteter og tilbud.


Indtil vi kan få lov til at åbne, vil vi rigtigt gerne forkæle Ugeavisen Odenses læsere med en fantastisk konkurrence

Kenneth Ringsmose, Husleder


- Vi vil i det hele taget meget gerne vise, at vi er et Sundhedshus, der har fokus på seniorer, derfor får vi også en Seniorklub, som man kan blive en del af, når man træner i huset. Seniorklubben arrangerer diverse arrangementer, møder, hygge med kaffe og brød eller måske en hygge gåtur ude i naturen. Vi sørger for, at der er ambassadører, der tager sig af at skabe en masse hygge og sammenhold blandt vores seniormedlemmer, siger Kenneth.

Og mens man går og gør Sundhedshuset færdigt, tilbyder Fit&Sund også gratis outdoor-træning på hold med maks 15 deltagere.

- Vi har omkring otte hold hver uge, hvor man kan tilmelde sig ganske gratis og være med til træning ude på parkeringsområdet ved Fit&Sund på Grønløkkevej. De otte hold er et udsnit af nogle af de holdtræninger, vi kommer til at tilbyde, når vi en dag får lov at åbne, siger Kenneth.

Hos Fit&Sund får de første 400 medlemmer tilbudt medlemskab til en fordelagtig pris på 199 kr. om måneden. Dette tilbud gælder faktisk resten af livet, så længe man bevarer sit medlemskab hos Fit&Sund.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser: Send en mail til konkurrence@uao.dk, hvor du fortæller, hvem du vil forkæle med 1 års fri træning, og hvorfor det skal være jer to, der vinder hvert et års medlemskab hos Fit&Sund på Grønløkkevej.

Sidste frist for deltagelse er onsdag den 12. maj kl. 9

- Indtil vi kan få lov til at åbne, vil vi rigtigt gerne forkæle Ugeavisen Odenses læsere med en fantastisk konkurrence. Vi udlodder 2 x 12 måneders fitness medlemskab til en værdi af i alt 7.176 kr. (24 måneder á 299 kr.), siger Kenneth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Turen går til Spanien med figen, gedeost og tør sherry - lær at lave en sommerlig tortilla

Annonce