Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind Beauty Angel lysbehandling hos By F

Line Fabricius udlodder 10 x Beauty Angel ansigts lysbehandlinger til lodtrækning blandt Ugeavisen Odenses læsere. Foto: Hasse Frimodt
Line Fabricius, indehaver af klinikken By F, fejrer genåbningen efter corona med en konkurrence for Ugeavisen Odenses læsere. Deltag i konkurrencen, hvor Line udlodder 10 Beauty Angel ansigts lysbehandlinger.

Line Fabricius tog i oktober 2020 springet og blev selvstændig med klinikken By F, Lumbyvej 17 C.

- Jeg nåede at have åbent i knap to måneder, så måtte jeg ligesom alle andre klinikker i Danmark lukke ned på grund af corona. Det var på ingen måde fedt. Når man er nystartet, gælder det jo om at skabe sig et godt navn fra start, så man hurtigt får skabt en fast kundekreds. Nu har jeg så igen åbent, og det er lidt ligesom om, jeg starter helt fra bunden igen, og skal ud og gøre opmærksom på mig hvad det er jeg kan tilbyde hos By F, siger Line.

Line Fabricius er indehaver af klinikken By F på Lumbyvej 17. Foto: Hasse Frimodt

Det har fået Line til at udlodde 10 Beauty Angel ansigts lysbehandlinger á 399 kr. pr. stk.


Beauty Angel lyset har en klinisk dokumenteret effekt. Lyset er en effektiv behandling som giver forførende, glat og smuk hud

Line Fabricius


- Vinderne kan se frem til en lysbehandling i ansigtet, hvor de først får afrenset huden. Herefter pålægges ansigtet en maske, inden de kan nyde 15 minutters lysbehandling. Det hele afsluttes med creme til ansigtet, siger Line.

Beauty Angel ansigtsmaske: Maskerne er kølende, tilpasser sig hudens overflade og er en effektiv bærer af aktive ingredienser. Den transparante struktur sikrer, at Beauty Angel lyset nemt penetrerer igennem og indsluser ingredienser dybt ned i huden.

Fakta om Beauty Angel lyset

1. Reducerer rynker og fine linjer.

2. fjerner arvæv og strækmærker.

3. Tør og dehydreret hud.

4. Reducerer rødme og inflammation. Reducerer mørke rande og hævelser under øjne. Reducerer akne og uren hud.

- Beauty Angel lyset har en klinisk dokumenteret effekt. Lyset er en effektiv behandling som giver forførende, glat og smuk hud. Jeg ser frem til at tage imod de heldige vindere i klinikken her på Lumbyvej 17 C, siger Line.

Vind Beauty Angel behandling hos Line Fabricius, indehaver af By F. Foto: Hasse Frimodt

Konkurrencebetingelser: Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk I din mail fortæller du, hvorfor du drømmer om at vinde en af de ti behandlinger By F udlodder. Deltag i konkurrencen inden den 12. maj.

Line Fabricius tilbyder hos BY F også følgende behandlinger: Permanent hårfjerning, spraytan og voksbehandling.

Se mere på hjemmesiden www.by-f.dk

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser: Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk 

I din mail fortæller du, hvorfor du drømmer om at vinde en af de ti behandlinger By F udlodder.

Deltag i konkurrencen inden den 12. maj.

Vind en Beauty Angel lysbehandling hos By F. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Turen går til Spanien med figen, gedeost og tør sherry - lær at lave en sommerlig tortilla

Annonce