Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind en Kangoo Jumps træning sammen med op til ni personer du holder af.

Mor, Iben, th. og datteren Alberte er klar til at give vinderne af konkurrencen en fed træningstime. Foto: Hasse Frimodt
Fire vindere kan frit vælge mellem en times Kangoo Jumps Power eller Kangoo Jumps Run. Præmien udloddes af Kangoo Jumps Odense.

Kangoo Jumps Power eller Run er under corona nedlukningen blevet en kæmpe succes for Iben Gryholt Finnmann Engsbye, indehaver og personlig træner af Kangoo Jumps på Hvilehøjvej 29.

- Da forsamlingsforbuddet blev sænket til kun fem personer, måtte vi tænke nyt og være kreative. Sammen med min datter Alberte tilbyder vi udendørs træning i grupper á maks fire personer. Det tilbud er der blevet taget rigtig godt imod. Faktisk så godt, at vi har omkring seks hold hver dag, alle ugens syv dage. Så vi får lov at arbejde for føden ca. 42 træningstimer om ugen. Jeg regnede ud forleden, at jeg på tre dage havde løbet tæt på 90 km, siger Iben.

Alberte og Iben udlodder fire præmier til Ugeavisen Odense og Dalum-Hjallese Avis læsere. Foto: Hasse Frimodt


Folk trænger så meget til at komme ud og træne. Og så er det bare super sjov træning, som giver en god motion, og som vi også joker lidt med. Så får man en "Brazilian Butt"

Iben Fryholt Finnmann Engsbye


Ifølge Iben forbrænder man et sted mellem 600 og 900 kalorier på en times Kangoo Jumps Power eller Run.

- Folk trænger så meget til at komme ud og træne. Og så er det bare super sjov træning, som giver en god motion, og som vi også joker lidt med. Så får man en "Brazilian Butt", når man hopper i støvlerne, som vejer to kg pr. stk. Men det er træning alle kan deltage i, Jeg har selv fire diskusprolapser, og jeg mærker intet til det, selvom jeg underviser i Kangoo Jumps over 20 timer hver uge, siger Iben.

Alberte og Iben har travlt med omkring 42 timers Kangoo Jumps træning om ugen. Foto: Hasse Frimodt

I januar måned udloddede Iben og Kangoo Jumps fire præmier til lodtrækning blandt Ugeavisen Odenses læserer. Det var en en kæmpe succes med flere tusinde deltagere.

Konkurrence- betingelser

For at deltage skal du sende en mail til konkurrence@uao.dk.

I emnefeltet skriver du Kangoo Jumps Odense, og i din mail fortæller du, hvem du ønsker at dele præmien sammen med og hvorfor du ønsker at vinde. 

De heldige vindere aftaler selv med Iben eller datteren Alberte, hvilken slags præmie de ønsker at vinde.

Sidste frist for deltagelse er onsdag den 17. marts

- Vi gentager succesen og udlodder igen fire præmier læserne af Ugeavisen Odense og Dalum-Hjallese Avis. Det betyder, at fire vindere frit kan vælge mellem en times Kangoo Jumps Power eller Kangoo Jumps Run. De fire vindere må invitere op til 9 venner / veninder / kollegaer eller hvem de ønsker med til denne træningsoplevelse, siger Iben.

En Kangoo støvle vejer ca. to kg. Foto: Hasse Frimodt

- Vi oplevede en kæmpe interesse for Kangoo Jumps, da vi var i Ugeavisen Odense og udloddede præmierne. Og vinderne har haft sjove oplevelser ud af det. Derfor gentager vi succesen, og ser frem til at tage imod nye vindere, som kan få en fed træningstime, siger Iben.

Alberte og Iben tilbyder Kangoo Jumps Power eller Run. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Politi massivt til stede i Odenses centrum: Kvinde offer for knivstikkeri er i kritisk tilstand

Annonce