Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind Jumping Fitness time for op til 20 personer

Jumping Fitness Odense udlodder to præmier. Deltag i konkurrencen, hvor du må invitere op til 20 af dine bedste venner, kollegaer, studiekammerater eller familiemedlemmer med til en Jumping Fitness time.

Konkurrence - Endnu en fed konkurrence til Ugeavisen Odense's læsere. Denne gang er det Jumping Fitness Odense der er beliggende på Hvilehøjvej 29, som udlodder to præmier til lodtrækning blandt avisens læsere.

Iben Gryholt Finnmann Engsbye der er indehaver af Jumping Odense, som har afdelinger på Hvilehøjvej og Victoriagade i Odense samt i Munkebo, glæder sig til at kunne tage imod en gruppe på op til 20 personer til en times udendørs Jumping Fitness træning.

Vind din egen Jumping Fitness time for op til 20 personer. Hvem vil du invitere med? Privatfoto

- Vi udlodder to præmier. Begge præmier giver vinderne muligheden for at inviterer op til 20 personer med til en Jumping Fitness time, hvor man oplever træning med høj intensitet, cardio træning på små specialdesignede trampoliner. Træningen er skånsom for kroppen, så har man en skade eller skavanker der udelukker en fra andre træningsformer, så er det som regel altid muligt at deltage i Jumping Fitness, fordi de små elastikker i trampolinen er skånsomme for hårde stød, siger Iben.

Annonce

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelserne er følgende: Send en mail til konkurrence@uao.dk

I emnefeltet skriver du Jumping Fitness Odense.

I din mail fortæller du, hvorfor du skal være den heldige vinder og hvem du ønsker at inviterer med til denne træningsoplevelse.

Vi skal modtage din mail inden onsdag den 5. maj kl. 9

De to vinder hold vil samtidig få muligheden for at prøve Jumping Fitness Odenses nyeste investering, træning med hovedtelefonerne Silent Fit.

- Silent Fit er nyt her i Jumping Fitness Odense. Man Jumper med de trådløse hovedtelefoner. Det betyder, at man er lukket inde i en lydbobbel med musik og instruktørens anvisninger i ørene. Udover at det giver deltagerne en god oplevelse, er det også en investering, der gør, at vi nu kan komme rundt overalt og tilbyde udendørs træning. Nu skal vi ikke stille en højtaler op som larmer ud i landskabet og måske generer omgivelserne, det er vi meget glade for, siger Iben.

Iben Gryholt Finnmann Engsbye udlodder to præmier til lodtrækning blandt Ugeavisen Odenses læsere. Foto: Hasse Frimodt

Men hvordan vinder man så denne oplevelse, som ifølge Iben fører til svedige smil, super godt humør og høj forbrænding.

- Deltagerne i Jumping Fitness kan forbrænde et sted mellem 600 og 900 kalorier på en træningstime, hvor man endda har det sjovt, det er da værd at prøve, siger Iben.


Vi udlodder to præmier. Begge præmier giver vinderne muligheden for at inviterer op til 20 personer med til en Jumping Fitness time

Iben Gryholt Finnmann Engsbye, indehaver af Jumping Fitness


Corona situationen lige nu er den, at Jumping Fitness Odense tilbyder udendørs holdtræning flere gange dagligt. Men fra den 6. maj forventer Iben at kunne åbne for indendørs Jumping Fitness træning.

- Frem til 6. maj kan man træne udendørs uden andre restriktioner, end at vi lige nu er maks 50 deltagere på holdet. Når så vi den 6. maj kan tilbyde indendørs træning, bliver det med restriktioner, der betyder, at folk skal kunne fremvise et corona pas, der giver os lov til at tilbyde dem træning. Til den tid vil jeg opfordre alle deltagerne til at komme i god tid, da det kræver, at alle skal fremvise deres corona pas, inden træningen kan påbegyndes, siger Iben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce