Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind medlemskab til OBBC Fitness

Peter William Mølhøj er centerleder i OBBC Fitness. Foto: Hasse Frimodt
OBBC Fitness håber på en åbning af centeret den 6. maj. Siden marts har OBBC Fitness tilbudt udendørs træning for centerets medlemmer på Rugårdsvej 23, Parkeringsarealet.

Peter William Mølhøj, centerleder i OBBC Fitness på Rugårdsvej 23, ser frem til en forhåbentlig snarlig genåbning.

- Jeg drømmer om, at vi kan åbne dørene for vores medlemmer den 6. maj, men frygter det værste, at åbningen udskydes. Corona nedlukningen i denne omgang har været hård ved os, ligesom den også var det tilbage i foråret 2020. I denne omgang har tæt på 400 medlemmer valgt at sætte deres medlemsskab i bero eller melde sig helt ud. Derfor måtte vi tænke lidt kreativt og finde på noget, der kunne skabe interesse for vores center trods nedlukning, siger Peter.

OBBC Fitness valgte i marts måned at tilbyde deres medlemmer muligheden for at træne udendørs.

OBBC Fitness har etableret et udendørs træningsområde, til glæde for medlemmerne. Foto: Hasse Frimodt

- Vi har fyldt en stor container med træningsudstyr og åbnet op for udendørs træning på parkeringsområdet på Rugårdsvej 23. Vi kan tilbyde træning for op til 12 personer på det område, vi har lavet udendørs, og tilbuddet er blevet taget rigtig godt imod af vores medlemmer. Men det har også betydet, at vi har fået 100 nye medlemmer, siden vi fandt på dette tiltag, siger Peter.

OBBC Fitness åbner alle ugens dage containerdørene i tidsrummet mellem kl. 7 og 19. Medlemmerne kan i dette tidsrum booke tider til træning via OBBC Fitness hjemmeside.


Corona nedlukningen i denne omgang har været hård ved os, ligesom den også var det tilbage i foråret 2020.

Peter Willam Mølhøj, centerleder i OBBC Fitness


- Noget skulle vi jo gøre, for at vi ikke skulle ende med at lukke. Nu ser vi frem til en genåbning, og til at vores medlemmer igen kan komme op i OBBC Fitness og træne. Men det bliver også en økonomisk udfordring, da den nye genåbning kræver, at folk viser coronapas, og det kræver, at vi ansætter personale, der kan tjekke folks coronapas, når de kommer for at træne. Den udgift havde jeg ikke lige regnet med, så det betyder nok, at vi komme til at skære i vores åbningstider, som ellers har heddet fra 05 morgen til 01 nat. Jeg forventer, vi i fremtiden vil tilbyde åbningstider, der hedder 07 til 21, siger Peter.

Daniel Gustavsen er en af dem der benytter OBBC Fitness tilbud om udendørs træning under corona nedlukningen. Foto: Hasse Frimodt

Konkurrence - For at markere at OBBC Fitness nærmer sig en genåbning har centeret valgt at udlodde 6 x 2 måneders medlemsskab, som vi trækker lod om blandt Ugeavisen Odenses læsere.

Konkurrencebetingelser

Du kan deltage i lodtrækningen ved at uploade et foto fra din hjemmetræning under kommentarfeltet på Ugeavisen Odenses facebookside, der henviser til denne konkurrence.

Vi trækker seks heldige vindere, som hver vinder to måneders medlemskab i OBBC inklusiv prøvetime.

Konkurrencen afsluttes onsdag den 28. april

Kristian Ahlbeck Fisker i gang med hård træning hos OBBC Fitness. Foto: Hasse Frimodt
Frederik Larsen holder træningen vedlige i OBBC Fitness udendørs træningsområde på Rugårdsvej 23. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Se videoen: Først var Nini irriteret over sin nye bofælle - nu holder hun af andemor og ungerne

Annonce