Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind Odense ZOO billetter og frokost for fire personer på Restaurant Bondestuen

Carlsberg er blevet sponsor for chimpanseanlægget i Odense ZOO. Foto: Hasse Frimodt
Carlsberg er blevet samarbejdspartner i Odense Zoo. Ligeledes er Carlsberg blevet sponsor for chimpanseanlægget i Odense Zoo. Derfor udlodder Carlsberg en præmie, der giver adgang for fire personer i Odense Zoo samt frokost på Restaurant Bondestuen.

Henrik Kirk, Area Manager hos Carlsberg, gæstede forleden Odense Zoo sammen med Ugeavisen Odense. Han havde inviteret Ugeavisen Odense med i Odense Zoo for at fortælle om Carlsberg´s partnerskabsaftale med fokus på grøn omstilling, miljø og naturbevarelse.

I samme forbindelse har Carlsberg sammensat en flot præmie til lodtrækning blandt Ugeavisen Odenses læsere.

Restaurant Bondestuens signaturret "Stjerneskud". Foto: Hasse Frimodt

Præmien består af fire entrebilletter til Odense Zoo samt en frokost for fire personer på Restaurant Bondestuen. Frokosten består af Bondestuens signaturret "Stjerneskud" inklusiv fire fadøl/vand.

Annonce

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk I emnefeltet skriver du Carlsberg, og fortæl hvorfor du skal være den heldige vinder af den flotte præmie. Konkurrencen afsluttes onsdag den 5. maj.

- Hos Carlsberg er vi stolte over at være blevet en del af flokken i Odense ZOO. Med den nye treårige partnerskabsaftale sætter Odense ZOO og Carlsberg nu endnu mere fokus på grøn omstilling, miljø og naturbevarelse, siger Henrik Kirk.


Vi er rigtige glade for at have landet aftalen med Odense ZOO, da det er et af byens bedste brands og et super sted for hele familien at besøge.

Henrik Kirk, Area Manager Carlsberg


Odense ZOO og Carlsberg Danmark har indgået en treårig strategisk partnerskabsaftale. Det betyder bl.a., at det fremover er Carlsbergs øl og sodavand, der er på hanerne i Odense ZOO.

Men den nye partnerskabsaftale giver også mening på mange andre områder, siger Bjarne Klausen, der er direktør i Odense ZOO.

- Både Odense ZOO og Carlsberg Danmark arbejder målrettet med bæredygtighed. Carlsberg via deres ambitiøse bæredygtighedsprojekt ”Together Towards Zero” og Odense ZOO via vores engagement i forskning i dyre- og naturbevarelse, og vores kamp for dyrenes og naturens mangfoldighed. Derfor er partnerskabet et perfekt match og et samarbejde, hvor vi sammen kan gøre en forskel, siger Bjarne Klausen.

I valget af Carlsberg som samarbejdspartner har Odense ZOO fundet en medspiller, der også har et stærkt fokus på bæredygtighed og har ambitiøse klimamålsætninger.

Odense ZOO og Carlsberg deler samme værdigrundlag, og begge parter arbejder målrettet på at gøre en forskel. Det betyder blandt andet, Odense ZOO har fået installeret helt nye og mere CO2-venlige fustager i haven, som giver god mening for miljøet.

Når du besøger Odense ZOO er der Carlsberg øl og sodavand i hanerne. F.eks. kan du nyde en lækker Grimbergen eller 1664 Blanc i Odense ZOO. Foto: Hasse Frimodt

- Vi er rigtige glade for at have landet aftalen med Odense ZOO, da det er et af byens bedste brands og et super sted for hele familien at besøge. Vi glæder os til fremadrettet at løfte kundeoplevelsen i Odense ZOO med nye, spændende bæredygtighedstiltag og hele porteføljen, siger Henrik Kirk der er salgsansvarlig for Odense i Carlsberg Danmark og fortsætter.

- Vi kommer til at åbne for alle hanerne og servere både Carlsberg og Tuborg og de nye alkoholfri varianter, men også vores lækre specialøl som Grimbergen og 1664 Blanc i Odense ZOO, siger Henrik Kirk.

Carlsberg ny sponsor for chimpanseanlægget. Foto: Hasse Frimodt

Aftalen mellem Odense ZOO og Carlsberg Danmark trådte i kraft den 1. januar 2021. En aftale, der betyder, at Carlsberg er blevet sponsor for det store, flotte chimpanseanlæg, der ligger lige overfor Chunga.

- Chunga er Odense ZOO´s største spisested, hvor de besøgende kan købe mad til både store og små samt selvfølgelig kolde fadøl og sodavand, siger Henrik Kirk

Konkurrencebetingelser

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk

I emnefeltet skriver du Carlsberg, og fortæl hvorfor du skal være den heldige vinder af den flotte præmie.

Konkurrencen afsluttes onsdag den 5. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce