Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind punkterfrie cykeldæk

TannusDenmark er ejet af og Niclas Valentin, tv. og Lukas S. Harder. Pressefoto
Indehaverne af TannusDenmark ApS vil gøre Odense 100% punkterfri. Ingen skal døje med punkteringsproblemer.
Annonce

Den odenseanske virksomhed TannusDenmark ApS hader at punktere, og det afspejler sig i den grad i deres produktsortiment. De er nemlig, ifølge dem selv, Danmarks eneste forhandler af 100% punkterfrie cykeldæk. Ugeavisen Odense har taget en snak med virksomheden om deres produkter, en ny spændende kampagne for cyklister i Odense, coronakrisen, samt en lille læserkonkurrence.

Punkterfrit cykeldæk fra TannusDenmark Aps. Pressefoto

Det er sjældent, man støder på et produkt, som ingen andre i landet kan levere. Ikke desto mindre er det, hvad den unge virksomhed TannusDenmark ApS har bygget sin forretning op omkring. Som de selv udtaler: ”Det skal simpelthen i år 2020 være muligt at undgå punkteringer” og 0 punkteringer er lige netop, hvad du får garanti for med de luftfrie cykeldæk, som forhandles på webshoppen www.tannusdenmark.dk - punktér og få pengene 100 gange igen.

Konkurrence

Læserkonkurrence – Vind de 100% punkterfrie cykeldæk

TannusDenmark vil gerne hjælpe 3 heldige cyklister på vej mod en punkterfri fremtid, og udlodder 3 sæt 100% punkterfrie cykeldæk inkl. montering. 1 sæt pr. vinder.

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk

I emnefeltet skriver du TannusDenmark

Fortæl i din mail, hvorfor du ønsker at vinde punkterfri cykeldæk

Konkurrencen afsluttes mandag den 29. juni kl. 9

- Vores dæk har i bund og grund det simple formål at gøre cykling så problemfrit som muligt. Der er alt for mange, der forsømmer eller undlader at tage cyklen, fordi den enten står halvflad i garagen eller da risikoen for en punktering synes for stor. Og når punkteringen sker, hvor er så pumpen eller lappegrejet, siger Lukas S. Harder.

Det vil ejerne af TannusDenmark ApS gerne lave om på, mens de samtidigt tilbyder de samme køreegenskaber, som man får med almindelige, luftholdige dæk.

Annonce

100% punkterfrie dæk, som fås i flere farver

Udover at være 100% punkterfri kan de luftfrie dæk også fås i flere flotte farver, så de kan tilpasses cyklen. På den måde kan du give din cykel et helt unikt design. Dækkene fås desuden til alle slags cykler og cyklister.

De punkterfrie dæk fås i flere farver. Pressefoto

- Vi har gjort meget ud af, at alle slags cyklister skal kunne undgå punkteringer. Det er ikke kun de mange hverdagscyklister og pendlere, der døjer med punkteringer. Faktisk har vi oplevet rigtig mange racerryttere, der er meget begejstrede for vores luftfrie racerdæk. Vi har endda flere professionelle raceryttere, som i øjeblikket benytter dem på deres træningscykler, hvilket vi jo selvfølgelig er super glade for. Det må være en form for kvalitetsstempel af vores produkt, siger Lukas Søndergaard Harder, medejer af TannusDenmark. Som et led i at gøre Odense fri for punkteringer og flade dæk, har TannusDenmark gang i en ny kampagne, der kommer til at løbe frem til og med uge 29 og slutter d. 17. juli. Kampagnen tilbyder gratis montering i Odense af de100% punkterfrie dæk fra TannusDenmark.

Som et led i at gøre Odense fri for punkteringer og flade dæk, har TannusDenmark gang i en ny kampagne, der kommer til at løbe frem til og med uge 29 og slutter d. 17. juli. Kampagnen tilbyder gratis montering i Odense af de100% punkterfrie dæk fra TannusDenmark.

- Vi håber med kampagnen at kunne sætte gang i en punkterfri bølge i Odense. Vi har allerede rigtigt mange kørende på vores dæk i byen, men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe endnu flere af med punkteringsproblemerne. Odense er en foregangsby for cyklismen i Danmark og faktisk også internationalt, så hvorfor ikke være på forkant med punkteringerne også, siger Lukas S. Harder.


Vi har endda flere professionelle raceryttere, som i øjeblikket benytter dem på deres træningscykler, hvilket vi jo selvfølgelig er super glade for.

Lukas Søndergaard Harder, medejer af TannusDenmark ApS


For at gøre brug af kampagnetilbudet, skal der selvfølgelig købes dæk fra TannusDenmark, og aftales tidspunkt for monteringen. Mere info om dette kan hentes på hjemmesiden www.Tannusdenmark.dk eller facebooksiden under samme navn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce