Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vis din corona-frisure frem og vind en gratis klipning

. Arkivfoto: Sarah Bech
Mange danskere har fået problemer med håret, efter at landets frisører har måttet lukke ned på grund af Covid-19, men hvorfor ikke hylde den naturlige hårvækst og vise den frem og være med i konkurrencen om at vinde en gratis klipning.

Odense: Mens landets frisørsaloner har været lukket ned i flere måneder, er der blevet åbnet op for en hårvækst blandt befolkningen, der ikke er set magen til i nyere tid.

Sandsynligheden for en ”bad hair day” er steget drastisk, og den kan skabe panik hos en del borgere, men du er ikke alene.

Problemet med ukontrollabelt eller forskelligfarvet hår ses overalt, så hvorfor ikke gøre en dyd ud af at lade dine lokker få frit spil – og hvad ville være bedre end at få dem vist i avisen?

Ugeavisen Odense opfordrer dig derfor til at finde kameraet frem, tage en selfie og sende den ind til redaktionen, så vil vi udvælge de mest kiksede frisurer og bringe dem i næste uges udgave.

Men ikke nok med det. Der står to fine præmier på spil hos frisør Rikke Rønved, der er indehaver af Frisørgården, og som du kan læse mere om i Ugeavisen Odense.

Du kan vinde en herreklip, inklusiv styling, samt et Paul Mitchell produkt eller en dameklip, som består af vask, klip og føn samt et Paul Mitchell produkt. Præmierne kan indløses, når Rikke får lov at åbne sin nyistandsatte salon Frisørgården på Dahlsvej 40 i Skt. Klemens.

Det vil siger, at der står en gratis klipning til den værste herrefrisure, og en gratis klipning til den værste damefrisure på højkant, og hvad bedre er; det er ugeavisens læsere, der skal afgøre valget ved at stemme på de forskellige frisurer.

Mere om det i næste uge, når Ugeavisen Odense viser en collage af byens værste coronafrisurer.

Annonce

Sådan deltager du

Send et foto af din frisure til konkurrence@uao.dk senest mandag d. 15. februar.

Angiv "Coronafrisure" i emnefeltet og skriv lidt om dig selv; navn, alder, bopæl og hvor du ser problemet med din frisure.

Fotoet kan blive gengivet i næste udgave af Ugeavisen Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce