Annonce
Ugeavisen Odense

Kontor i Odense: Domutech ApS gør danskerne klogere på boligen

Stine Winther og Joachim Borup, Domutech. Foto: Hasse Frimodt
Domutech ApS har åbnet kontor i, Lille Gråbrødrestræde. En afdeling, der skal tage sig af virksomhedens booking system.

I 2020 fusionerede Boligeftersyn P/S og Hussyn.pro ApS og fik navnet Domutech. Planen med fusionen er, at man i fremtiden vil favne endnu bredere og skabe stærkere tilbud til virksomhedens samarbejdspartnere.

Hovedafdelingen er beliggende i Carlsberg Byen, København, samt med en afdeling i Århus. Den 3. maj åbnede Domutech kontor på Lille Gråbrødrestræde 1. st. th. En afdeling, der tager sig af bookinger.

- Domutech er en virksomhed, der gør danskerne klogere på deres bolig. Det gør vi gennem vores ydelser og innovative produkter, der alle har til formål at vise, hvordan en god bolig bliver endnu bedre, siger Stine Winther, afdelingsleder i Odense.

Annonce
Stine Winther og Joachim Borup, her fotograferet i Domutech ApS nye kontor i Odense. Foto: Hasse Frimodt

Domutech er en virksomhed, som er specialiseret i udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn for en-familiehuse, fler-familiehuse samt erhverv.

Hos Domutech A/S udarbejder de tilstandsrapporter på din bolig. Selvom en tilstandsrapport ikke er lovpligtig, udarbejdes den ved de fleste køb og salg af boliger i Danmark i forbindelse med vurdering af boligens værdi. Den er nødvendig sammen med et el-eftersyn for, at der kan indhentes tilbud på ejerskifteforsikring hos et forsikringsselskab. Samtidig udgør tilstandsrapporten en garanti for, at køber ikke investerer i et hus eller en lejlighed med fejl og mangler, som de selv kommer til hæfte for.

Hos Domutech A/S hjælper de dig også med energimærkning, så du ved, hvilke energimæssige forbedringer, du kan udføre for at øge din boligs værd i en eventuel salgssituation. Med et energimærke får du udarbejdet en konkret rapport omkring din bolig, der omhandler bygningens energimæssige tilstand.

Domutech A/S udfører også el-eftersyn, hvis du skal sælge eller købe en bolig. Et el-eftersyn er et eftersyn på din bolig i forbindelse med en handel, så du kender til tilstanden på el-installationer i boligen, før du sælger eller køber den. Det foregår på den måde, at konsulenten foretager en gennemgang af boligens el-installationer. Derefter vurderes det, om installationerne fungerer, som de skal, og Domutech udarbejder en el-installationsrapport omkring vurderingerne. På den måde kan du få en garanti for, at alt elektrikerarbejde i boligen er udført korrekt, inden du køber eller sælger dit hus. Domutechs konsulenter  kommer ud i hele landet for at udføre el-tjek hos dig.

- Der er godt gang i boligmarkedet for tiden. Det mærker vi også. I 2020 udførte vi 15028 rapporter. Derfor leder vi efter nye medarbejdere til virksomheden. Helt konkret har vi brug for flere bygningssagkyndige i Danmark, siger Joachim Borup, afdelingsleder, Århus.

Fakta

Domutech

Lille Gråbrødrestræde 1, st. th.

5000 Odense C

Tlf: 60 555 444

info@domutech.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Vilde vejrabatter i Odense

Annonce