Annonce
Ugeavisen Odense

krealiv sælger garn lavet af plastikflasker

Rikke Hansen i sin forretning i Skt. Knuds Kirkestræde 2A. Foto: Hasse Frimodt
Rikke Hansen har åbnet butikken Krealiv i Odense C.

Rikke Hansen har gennem hele sit liv altid været en meget kreativ pige. Nu vil hun også prøve, om hun kan gøre sin hobby til sin levevej.

- For et par år siden oprettede jeg webshoppen Mamakarma, hvor jeg sælger babyudstyr som f.eks. barnevognskæder, suttekæder, baby-uroer og legetæpper, som jeg selv laver. Mine produkter er også at finde hos All About Kids i Mageløs. Ved siden af arbejdet med webshoppen har jeg indtil for nyligt også arbejdet på en efterskole samt passet et job som handicaphjælper. Men nu har jeg taget skridtet fuldt ud og vil nu udelukkende koncentrere mig om arbejdet i min nyåbnede butik Krealiv i Skt. Knuds Kirkestræde 2A, siger Rikke Hansen.

Krealiv

Skt. Knuds Kirkestræde 2A

Kreativt fælleskab

Krealiv er en lille hyggelig butik, hvor man kan købe garn, stoffer samt lidt håndarbejdsartikler til voksne, børn og bolig.

- Her i butikken vil jeg så vidt muligt forsøge at inddrage naturen, så vi alle kan være med til at passe bedre på den. Jeg forhandler derfor bæredygtige produkter indenfor garn, strikkepinde, tasker lavet af retroduge samt produkter, der er fremstillet af genbrugsmaterialer, siger Rikke Hansen.

Hos Krealiv kan man købe noget så spændende som garn lavet af plastikflasker. Tre plastikflasker er lavet om til et garnnøgle.

- Krealiv er også tænkt som et sted for kreative mennesker. Når jeg har åbent i hverdagene, er man meget velkommen til at komme ind og sætte sig ned og arbejde på sit hækle- eller strikketøj. Jeg forhandler the, kaffe og juice samt kage, man kan sidde og nyde, mens man arbejder på sine ting herinde. Jeg håber at kunne gøre Krealiv til et sted for kreative mennesker, der har lyst til at dele erfaringer med andre, der f.eks. strikker, hækler eller syer, siger Rikke Hansen.

Annonce

Kom til workshops hos Krealiv

Der vil også blive afhold workshops i lokalerne i Skt. Knuds Kirkestræde 2A. Næste workshop afholdes 11. maj, hvor Regitzes Have kommer og viser, hvordan man laver en flot buket dagen inden mors dag.

- I butikken tager jeg også andre håndarbejderes færdige arbejde ind i butikken og sælger det i kommission. Så sidder der håndarbejdere derude som ønsker, at jeg sælger deres ting, så skal de endelig tage kontakt til mig. Jeg vil rigtig gerne forhandle lokale håndarbejderes produkter i min butik, siger Rikke Hansen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Vilde vejrabatter i Odense

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce