Annonce
Ugeavisen Odense

Læserne har stemt: Her er de værste corona-frisurer

Katrine Falk Outzener, der er 37 år og fra Odense NV, havde ikke været hos frisøren i tre måneder, da hun sendte sit foto ind til konkurrencen med følgende tekst.- Jeg blev sidst klippet i starten af november 2020, og katastrofen er pt. spaltede spidser, udgroet farve og øjne, man snart ikke kan se ud af længere. Jeg beklager for stødende billedindhold, men håber I holder til det – I spurgte jo selv. Ligeledes blev jeg spurgt til problemet med fritzen (mangel på samme)... Need you ask? De varmeste hilsner i en kold, skør tid, Katrine F. Outzen. Privatfoto
Efter en optælling, hvor det kun var hårlængder, der afgjorde udfaldet, har vi fundet vinderne af Ugeavisen Odense's corona-frisure-konkurrence.

Odense: Der skulle vælges ud mellem mange forskellige og kiksede frisurer, før vi kunne stille med tre nominerede dame- og herrefrisurer i sidste uge, og gennem den forløbne uge har I, kære læsere, haft muligheden for at stemme henholdsvis den dame og den herre, der trænger mest til en klipning, til en gratis tur i frisørstolen.

I alt 70 stemmer er blevet afgivet, og de er blevet godt fordelt blandt alle nominerede.

Annonce

Og vinderne er:

Hos damerne fik 37-årige Katrine Falk Outzener med 15 stemmer lige nøjagtig nok til at vinde foran de to andre hårkombattanter.

Hun har ikke været hos frisøren siden november sidste år, og klagede over ”spaltede spidser, udgroet farve og øjne, man snart ikke kan se ud af længere”.

Hos herrerne var det 70-årige Valdemar Jensen, der med sin Beatleshår-agtige frisure fik de fleste stemmer – måske også på grund af den kække bemærkning, han afleverede, da han sendte sit foto ind: ”Boris Johnson – gå hjem og læg dig. Min høstak er langt pænere end din.”

Valdemar Jensen er 70 år, pensionist og bor i Odense C. Han har sendt sit bidrag ind til konkurrencen med følgende tekst: "Boris Johnson - gå hjem og læg dig. Min høstak er langt pænere end din. Derfor glæder jeg mig alligevel til at få den ordnet". Privatfoto
Annonce

Modige konkurrencedeltagere

Der har været en speciel fornøjelse at gennemgå og betragte alle de udfordrede frisurer, der er blevet skabt på grund af corona-nedlukningen, og fra Ugeavisen Odense skal der lyde en stor tak til de modige konkurrencedeltagere, der har sendt billeder af deres hårpragt ind.

De to finalevindere har tydeligvis et problem med deres lokker, og vi ønsker dem begge tillykke med kåringen som bærerne af "Den værste corona-frisure".

Nu venter der Katrine og Valdemar en gratis tur til Frisørgården i Skt. Klemens, hvor deres hår vil komme under kærlig behandling hos Rikke Rønved – når corona-restriktionerne tillader det.

Og selv om den endelige dato for frisørfagets genåbning endnu ikke foreligger, er det en optimistisk frisør, der venter på at tage imod de to vindere.

- Lige nu er der mange af mine kunder, der er triste over deres frisurer, men vi må jo holde ud, og når jeg kommer i gang med at klippe igen, vil jeg helt sikkert lave et før og et efterbillede af min kunder, siger hun med et smil og fortæller, at det naturligvis også gælder Ugeavisens to konkurrencevindere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce