Annonce
Ugeavisen Odense

Løb langt (eller kort) for en god sag

Christian Syversen og Dorthe Roslev er arrangører i Odense af løbet der skal samle penge ind til Foreningen Skyggebørn.Fotograf: Hasse Frimodt
Annonce

Der findes massevis af gode grunde til at løbe, og de kender dem alle hos Hollufgård Cannonball Maraton. Cirka en gang om måneden arrangerer de maratonløb i området omkring Hollufgård - 2. februar dog et helt specielt et af slagsen - et med endnu en god grund til at løbe.

Alt overskuddet går til Skyggebørn, der er en forening der hjælper børn, der på en ene eller anden måde er ladt i skyggen på grund af sygdom i den nærmeste familie. Det kan være børn, der har en bror eller søster, der er alvorlig syg, om som derfor ikke får samme opmærksomhed som ellers, fortæller Christian Syversen, der sammen med Dorthe Roslev arrangerer løbet.

De er begge i den såkaldte Klub 100, der har et optagelseskrav: at du har løbet over 100 maraton. Christian Syversen har 156 maraton på cv'et, mens Dorthe Roslev ligger på 250. At man løber lige så ofte som de to er dog ikke et krav for at være med 2. februar.

- Vi har maraton, halvmaraton og så har vi en rundstrækning på to kilometer, hvor du kan løbe alt fra en til ti runder, siger Christian Syversen.

Du kan læse mere om løbet og melde dig til via hjemmesiden hcbm.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce