Annonce
112

Løsladt i nat: Mand trampede værtshusgæst i hovedet og slog vidne

En 52-årig mand blev natten til tirsdag løsladt efter at have været anholdt for et overfald på en værtshusgæst i Odense og en tilfældig forbipasserende. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM.
To mænd kom mandag op at toppes uden for værtshuset Westend på Vesterbro i Odense, og en forbipasserende, som forsøgte at gribe ind, endte med at få en knytnæve i ansigtet.
Annonce

Odense: To mænd, som ifølge politiets oplysninger kender hinanden, endte mandag aften i et voldsomt slagsmål, som har fået politiet til at sigte den ene mand efter den grove voldsparagraf. Det fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

- De har formentlig drukket sammen og hygget sig, men der opstod en uoverensstemmelse mellem dem, og så røg de i totterne på hinanden. Men servitricen var i stand til at få det stoppet; hun fortalte dem, at de skulle opføre sig ordentligt, forklarer Hans Jørgen Larsen.

Det var dog kun en stakket frist, for de to mænd på 46 og 52 år blev tilsyneladende enige om at gå uden for værtshuset for at få afklaret deres uenighed.

- Det startede med lussinger, men på et tidspunkt formåede den ældste at sparke den anden mand i hovedet, og da han lå ned, trampede han ham i ansigtet, fortæller vagtchefen.

Annonce

Vidne blev også slået

Da en 37-årig mand tilfældigt kom forbi og så de to mænds optrin, sagde han, at de skulle stoppe det, men det fik ikke den 52-årige mand til at holde inde med volden. Ifølge politiets oplysninger langede han i stedet for den forbipasserende mand et knytnæveslag i ansigtet.

- Han fik ikke alvorlige skader af slaget, men det betød, at vi sigtede den 52-årige for vold, fortæller vagtchef Hans Jørgen Larsen.

Samtidig blev den 52-årige sigtet for kvalificeret vold - det er den grove voldsparagraf med en strafferamme på op til seks års fængsel - på grund af overfaldet på den 46-årige mand. Den 52-årige har ifølge vagtchefen erkendt de faktiske omstændigheder i forbindelse med overfaldet. Politiet har dog vurderet, at der ikke er grundlag for at kræve ham varetægtsfængslet, og han blev derfor løsladt natten til tirsdag.

Ifølge politiets foreløbige oplysninger kom den 46-årige mand ikke alvorligt til skade, men begge mænd var ifølge vagtchefen temmelig berusede, så det var umiddelbart svært at vurdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce