Annonce
Ugeavisen Odense

LA salon: Kærestepar åbner frisørsalon

Marco Jensen og Heidi Juul Knudsen åbner LA Hair Salon på Rugårdsvej 193. Foto: Hasse Frimodt

Marco Jensen og Heidi Juul Knudsen, udlever en fælles drøm om at drive en frisørsalon sammen, når de åbner LA Hair Salon, fredag den 1. februar i Odense.

Annonce

Marco Jensen og Heidi Juul Knudsen har været kærester i seks år. 1. februar skal de til at udleve en fælles drøm om at åbne egen frisørsalon. Salonen de åbner hedder LA Hair Salon og er i første omgang kun en herresalon, men med tiden drømmer de begge om også at tilbyde hårbehandlinger til kvinder.

LA Hair Salon åbner på Rugårdsvej 193, og konceptet er, at det skal være en Drop In salon, hvor man kan få ordnet sit hår uden tidsbestilling forinden.

- Udover min kæreste Heidi og jeg selv har vi også en ansat i salonen. Så vi forventer ikke, at folk kommer til at sidde længe og vente på, det bliver deres tur. Er der ventetid kan man nyde en kop kaffe, en øl eller sodavand, som alle vores kunder får tilbudt, når de træder inden for døren, siger Marco Jensen.

LA Hairsalon

LA Hair Salon

Rugårdsvej 193

Indehavere: Marco Jensen og Heidi Juul Knudsen

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-15

Facebook: LA Hair Salon

Annonce

Inspiration fra USA

Marco Jensen er vokset op i en familie, hvor både hans mor og far er frisører. Faren driver i København tre frisørsaloner, som bærer navnet Elvis 1, Elvis 2 og Elvis 3. Så det var meget nærliggende, at salonen i Odense skulle have heddet Elvis 4. Men det modsatte Marcos far sig, derfor blev det i stedet LA Hairsalon.

- USA og Los Angeles betyder meget for mig og min familie. Jeg har selv boet flere år i Los Angeles, og indretningen af LA Hair Salon er da også lavet med inspiration fra amerikanske saloner. Vi har f.eks. kaktus og en stor Harley Davidson Chopper stående i udstillingsvinduet, siger Marco Jensen.

Heidi og Marco glæder sig begge enormt meget til åbningen af LA Hairsalon. Og det bliver en åbning, de håber vækker opsigt i hele Odense.

- Vi drømmer stort og håber at få succes med LA Hair Salon. Så den første måned skal odenseanerne gøres opmærksomme på, at vi er en ny salon i byen. Derfor har vi kørt priserne helt i bund, således at det i hele februar kun koster 100 kr. for en herreklip, 80 kr. for pensionister og studerende og 70 kr. for børn. Fra 1. marts stiger priserne til 150 kr. for herreklip, 120 kr. for pensionister og studerende samt 100 kr. for børn, siger Heidi.

Annonce

Ekstra god service i højsædet

Udover hårbehandlinger til mænd tilbydes der også ansigtsbehandlinger, plukning af øjenbryn, hårfjerning i øre og næse samt trimning af skæg.

- Kunden er altid i centrum hos os. Man skal kunne mærke, at vi giver os tid til kunden. Det er det, jeg selv har oplevet, når jeg sætter mig i frisørstolen i USA. Så får man lidt ekstra god service, og det skal vores kunder også have, siger Marco Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce