Annonce
Ugeavisen Odense

Ladies Mud Race Odense 2020

Billetter til Ladies Mud Race 2020, kan købes fra søndag den 1. december. Foto: Firmaidræt Odense
Firmaidræt Odense startede i efteråret 2017 Ladies Mud Race, og det har vist sig at være det helt rigtige.
Annonce

Det har vist sig, at kvinder over hele landet elsker at dyrke udfordringen med mudder og forhindringer. Sidste år lagde Firmaidræt Odense, Dyrup og omegn jord til 1746 kvinder. I 2020 vil små 11.000 kvinder kunne deltage i syv danske byer.

- Vi kan ikke andet, end være lidt stolte. Nu, hvor vi er en del af Ladies Mud Race familien, så har vi også besluttet at gøre alt i vores magt, for at skabe et godt løb i Odense. Det skal være et oplevelsesløb for alle kvinder, unge som gamle, hvorfor vi hele tiden forsøger at forny os enten på ruten, ved forhindringer eller på stævnepladsen. Vi har rigtig mange frivillige som får Ladies Mud Race til at fungere. Uden dem kunne det ikke lade sig gøre. De er med til at modtage kvinderne og udlevere startnumre, de er med til at varme kvinderne op og sende dem af sted. De viser vejen og muntrer dem op, ude på løberuten. De råder og vejleder ved forhindringerne og de modtager dem og lægger en medalje om halsen på dem. Så en kæmpe tak skal helt bestemt også ryge deres vej – uden dem intet Ladies Mud Race Odense, udtaler Søren Anthony.

De deltagende kvinder har været rigtig søde til at fortælle arrangøren, om det der godt, og det der kan gøres bedre. Det er med til at forbedre løbet.

I 2020 afvikles løbet lørdag den 19. september med stævneplads foran Firmaidræt Odenses lokaler i FKS Hallen på Tranehøjen 5, 5250 Odense SV. Der åbnes for 2400 deltagere.

Ladies Mud Race

Ladies Mud Race

Løbsansvarlig Søren Anthony Tlf. 61 70 27 55

E-mail: soren@firmaidraet-odense.dk

Følg Ladies Mud Race på Facebook: Ladiesmudraceodense

Læs mere på hjemmesiden www.ladiesmudrace.dk

Salget af billetter åbner søndag den 1. december

Sidste år lagde Firmaidræt Odense, Dyrup og omegn, jord til 1746 kvinder. Fotograf: Dan Hillgaard
I 2020 afvikles løbet lørdag d. 19. september med stævneplads foran Firmaidræt Odenses lokaler i FKS Hallen på Tranehøjen 5, 5250 Odense SV. Fotograf: Dan Hillgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce